Setari Cookie-uri

Top 7 destinatii de vis pentru luna de miere

Ai asteptat o buna perioada de timp luna de miere si intr-un final ai ajuns la momentul in care trebuie sa planuiesti excursia.

4 Insulele Maldive
Daca vreti sa va petreceti escapada intr-o zona exotica, atunci trebuie sa treceti pe lista Insulele Maldive. Daca vreti peisaje de vis, mare si gradini superbe cu vegetatie ciudata, atunci aici trebuie sa ajungeti. Insulele Maldive reprezinta un loc in care va veti relaxa si in care va veti pierde in frumusetea peisajului.

5 Austria
Istorie, muzica si muntii Alpi: destinatie pentru luna de miere. Un loc special in care o sa vreti cu siguranta sa va aflati si pe care il veti adora. Austria este un loc diferit, superb si iti va darui romantismul la care speri pentru luna de miere perfecta.

Sursa Foto: Shutterstock.com

6. Roma
Evident ca nu putem sa nu trecem Roma pe lista. Italia are peisaje superbe, iar Roma te va acapara cu atmosfera unica si cu gastronomia tipica italienilor. Roma este o destinatie perfecta pentru multi turisti, iar daca mergi acolo alaturi de persoana perfecta, totul va fi magic si special.

Citește și:

7 Paris
Trebuie sa recunosti: cand te gandesti la luna miere, prima destinatie care iti vine in minte este Franta, mai ales Parisul. Da, locul unde romantismul pluteste in aer. Capitala indragostitilor, a artei si a rafinamentului. Nu aveti cum sa nu fiti indragostiti cand sunteti inconjurati de peisaje de vis, de Turnul Eiffel sau Muzeul Louvre. Plimbari romantice si inimioare peste tot: da, acesta este Parisul la care te gandesti cand iti planuiesti luna de miere.

Vizionare placuta


Kudika
3 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.