Setari Cookie-uri

Cele mai relaxante locuri din lume pentru Luna de Miere

De la diete ayurvedice intr-un decor Art Deco, la pestisori carnivori, sau bai termale pe marginea unui crater vulcanic, spa-urile europene pun la dispozitie o gama variata de locatii si tratamente de rasfat inedite. Iata cinci dintre cele mai exclusiviste.

Terme di Saturnia, Toscana, Italia

Terme di Saturnia, Toscana, Italia


Acest resort chic si minimalist este construit in jurul unui crater vulcanic care ofera astfel si apa sulfuroasa termala numai buna pentru terapii.

Desi este, in esenta, o clinica medicala cu spa, Terme di Saturnia ofera o experienta de vacanta datorita imprejurimilor superbe din Toscana si a mormintelor etrusce din apropiere.

Dintre cele mai extravagante terapii de aici, merita mentionate tratamentele faciale cu oxigen si multivitamine, mastile cu plancton din apele termale locale dar si mesele bogate, tipice zonei, care nu ingrasa.

Spa-ul este construit pe conceptul celor cinci elemente primordiale, iar terapiile sunt structurate asemenea: hidroterapie, frumusete, managementul stresului, dieta si fitness, potrivit site-ului oficial al complexului.

Clientii pot beneficia de tratatmente de detoxifiere, sfaturi de la nutritionisti, toate tipurile de masaj (facial, anti-stres, relaxare, revigorare, etc), drenaj limfatic, etc.

Spa-ul ofera tratamente personalizate si pentru barbati si fizioterapie, iar resortul are si un teren de golf pentru impatimitii acestui sport.

Preturile tratamentelor de la Saturnia sunt mai mult decat accesibile, pornind de la cateva sute de euro un masaj clasic cu pietre, oxigen activ sau detoxifierea celulelor tenului, pana la peste 1800 euro pentru programul complet de dieta si fizioterapie.

Pachetele turistice care includ cazare si excursii la obiectivele turistice din Toscana costa de la 500 de euro la 2.000 euro de persoana, in functie de optiunile alese.

Sursa foto: www.termedisaturnia.it
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 August 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.