Setari Cookie-uri

Cele mai relaxante locuri din lume pentru Luna de Miere

De la diete ayurvedice intr-un decor Art Deco, la pestisori carnivori, sau bai termale pe marginea unui crater vulcanic, spa-urile europene pun la dispozitie o gama variata de locatii si tratamente de rasfat inedite. Iata cinci dintre cele mai exclusiviste.

Parkschloesschen, Bad Wildstein, Germania

Parkschloesschen, Bad Wildstein, Germania


Aici, tratamentele indiene ayurvedice sunt la ordinea zilei, asta fara sa mai socotim cladirea Art Deco in care acestea au loc sau viile din imprejurimi, potrivit publicatiei Sunday Times.

Desi regimul alimentar impus in spa este unul destul de drastic, senzatia generala nu este una de clinica austera si restrictiva - aflam de pe YourMoney.ro.

In plus, meniul ayurvedic poate reprezenta pentru unii o adevarata revelatie, cu supa de linte rosie sau desertul de fistic indian, toate dupa o serie de tratamente care includ, la alegere, zilnic, un masaj aromat, scrub sau baie cu aburi pentru relaxare si deschiderea porilor.

Cum la Parkschloesschen oamenii vin sa se relaxeze si detoxifieze, alcoolul este complet interzis. Pentru un efect mult mai euforizant, instructorii locali recomanda yoga.

In cei peste 2.000 mp ai spa-ului, turistii isi pot rasfata simturile, pot beneficia de tratamente de infrumusetare pe baza de plante, majoritatea organice sau pot arde calorii in cel mai distractiv mod posibil, potrivit site-ului oficial al resortului.

La Parkschloesschen serviciile includ: cazare si tratamente, piscina cu apa termala si curenti subacvatici, sauna finlandeza, gradina de bambus pentru terapie solara, bai ayurvedice de flori, antrenori autorizati pentru yoga si gimnastica, alte echipamente de fitness si sali special amenajate.

Cazarea la hotelul din cadrul resortului costa 185 euro de persoana in camera dubla cu reduceri cuprinse intre 5 - 10% pentru clientii care aleg sa stea mai mult de 6, respectiv 7 nopti.

Tratamentul de 14 zile Sattwam, recomandat in caz de reumatism, stres, boli auoimune sau tensiune arteriala crescuta costa 270 de euro pe zi.

Detoxifierea Panchakarma de 10 zile costa 1895 euro si cuprinde o serie de terapii si un meniu special.

Programul special anti-stres are o durata recomandata de 7 zile si costa 1490 euro.

Sursa foto: www.parkschloesschen.de
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 August 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.