Setari Cookie-uri

Luna de miere intr-un weekend

Weekend de miere - Alternativa pentru persoanele care sunt prea ocupate pentru o LUNA de miere.

Traim in secolul vitezei, motiv pentru care avem mai putin timp pentru orice: mai putin timp pentru citit, mai putin timp pentru plimbari, mai putin timp pentru prieteni, mai putin timp pentru familie, mai putin timp pentru timp, pentru noi insine, pentru iubire, pentru ganduri.

Atunci cand timpul devine dusmanul tau, nu ai de ales: trebuie sa te adaptezi, nu poti lupta impotriva-i.

Asadar, probabil faci parte din multimea de oameni care nu isi va sincroniza in veci finantele cu timpul in asa fel incat sa isi poata permite “o luna de miere”. Prin urmare, va trebui sa te rezumi la un interval mai scurt de timp – un weekend, insa va fi cel mai frumos weekend din viata ta!

Rezerva-ti weekendul urmator dupa nunta pentru a te relaxa, impreuna cu proaspatul tau iubit sot, pentru a discuta in tihna despre orice va preocupa si, mai ales, pentru a exersa in voie conceperea unui copil. Indiferent ca o veti face protejat sau nu, tot exercitiu se numeste.

Citește și:

Ce iti trebuie pentru un weekend de miere?

In primul rand, sotul tau! Nu uita ca acest plan va include pe amandoi si, deci, este nevoie sa va sincronizati concediile, dispozitiile si asa mai departe.

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.