Setari Cookie-uri

Luna de miere intr-un weekend

Weekend de miere - Alternativa pentru persoanele care sunt prea ocupate pentru o LUNA de miere.

In al doilea rand, un loc nou: nu puteti avea weekendul de miere in acelasi apartament in care veti locui 500 de ani de acum incolo – trebuie sa fie ceva special!

In al treilea rand (si promit ca voi inceta numaratoarea), este nevoie de un buget pufos.

Trebuie sa rezervati o noapte intr-o localitate la cativa kilometri sau, daca nu vreti sa pierdeti timpul pe drum, puteti rezerva chiar o noapte la hotelul preferat din localitate.

Tu va trebui sa iti pui in bagaj si lenjeria aceea sexy, iar pentru el nu uita uniforma lui sexy sau orice accesoriu ce poate aprinde spiritele…

Inchideti telefoanele, nu luati laptopurile sau, daca le luati pentru a urmari un film impreuna sau pentru a asculta muzica preferata, nu le conectati la internet. Timpul acesta este doar al vostru!

De asemenea, trebuie sa luati macar o camera de fotografiat(daca nu cate una de fiecare) la voi– veti vrea sa va amintiti de acest weekend aproape la fel de mult ca ziua nuntii. Nu uitati sa o incarcati sau sa ii cumparati baterii!

Citește și:

Desfatati-va cu cine in oras, la restaurantele preferate, cu vinul preferat, cu deserturile preferate. Faceti-va de cap ca si cum ati fi doi adolescenti scapati din mainile parintilor. Mergeti in parcul de distractii, bateti-va cu perne, ametiti-va, dati-va in fiecare moment cate un motiv in plus sa va iubiti si sa ramaneti alaturi de celalalt pentru tot restul vietii..

A! Si sa nu uiti… mierea. Un borcan potrivit, asa incat sa va ajunga si pentru micul dejun si pentru preludiu…

Sursa foto interior si prima pagina: Shutterstock.

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.