Setari Cookie-uri

Ghidul bagajului pentru luna de miere

Bagajul pentru luna de miere trebuie sa fie facut cu mare atentie!

Ai terminat cu pregatirea nutii, a trecut chiar si ziua nuntii si petrecerea pe care o asteptai atat de mult si la care visai parca dintotdeauna. Ai ales sa iti iei doua zile libere in care sa te odihnesti si abia apoi sa pleci in luna de miere care este deja pregatita si toate detaliile sunt aranjate, in afara unuia singur: BAGAJUL.

Ce trebuie SA faci si ce NU trebuie sa faci in privinta bagajului pentru luna de miere:

Nu iti face bagaje inutile

Bagajele multe si destul de voluminoase sunt incomode si va incurca atat la aeroport cat si in camera. Incercati sa luati strictul necesar si lucrurile importante pentru voi. O sa va intoarceti si mai incarcati decat ati plecat pentru ca nu puteti rata suvenirurile pentru rude, prieteni si pentru voi doi.

Ia-ti lucrurile importante la tine

Nu uita de medicamentele necesare (intotdeauna este mai bine sa fii pregatita decat sa fii luata prin surprindere de catre situatii neprevazute). Ia la tine carti, un aparat foto, unul video si hainele necesare pentru a avea mereu ceva de schimb.

Citește și:

Nu iti lua incaltamintea pe care nu ai purtat-o pana acum

Nu ai vrea sa te pricopsesti cu bataturi la picioare tocmai in luna de miere si sa fii nevoita sa mergi in papuci peste tot, sau si mai rau, sa nu mai mergi deloc. Luna de miere trebuie sa fie cat mai relaxanta asa ca ai nevoie de o vestimentatie si de o incaltaminte cat mai confortabila.

Vizionare placuta


Kudika
10 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.