Setari Cookie-uri

Ghidul bagajului pentru luna de miere

Bagajul pentru luna de miere trebuie sa fie facut cu mare atentie!

Ia-ti la tine intotdeauna o sticla de apa

Asta nu in bagajul pentru luna de miere ci in fiecare zi pe care o petreci acolo, in bagajul de mana. Trebuie sa te menntii hidratata pe toata perioada vacantei pentru a te bucura mai bine de zilele petrecute alaturi de proaspatul tau sot.

Nu pierde timpul pe retelele de socializare

Poate ca ai vrea sa stie toti prietenii tai ce faci si pe unde te plimbi. Poate ca esti obisnuita sa iti expui activitatile zilnice pe retelele de socializare, dar luna de miere este despre voi. Este despre relaxare. Este despre a petrece timp impreuna si de a va bucura de fiecare clipa.

Fa-ti bagaje pentru interior si exterior

Organizeaza-ti bagajul astfel incat sa nu amesteci hainele de interior cu cele de exterior si sa pierzi prea mult timp pana iti gasesti tinuta perfecta pentru momentul zilei si pentru locatia in care mergi. O buna organizare inseamna timp economisit si mai multa distractie.

Citește și:

Nu astepta pana in ultimul minut

Nu iti face bagajul cu o ora inainte sa te culci, iar a doua zi de dimineata va trebui sa pleci imediat la aeroport unde va asteapta avionul ce va va duce pana la destinatie. Incepe sa faci bagajul cu doua zile inainte pentru a fi sigura ca nu ai uitat nimic si pentru a stii ca totul va fi in regula.

Fa-ti copii tuturor actelor importante

Se intampla adesea ca actele sa fie pierdute in astfel de escapade. Fie ca este vorba despre pasaport, buletin, carduri sau bilete de avion. Cel mai bine este sa iti faci copii si sa le ai puse undeva in bagaj unde stii sigur ca nu vei umbla si ca nu vei avea cum sa le pierzi de acolo.

Intotdeauna este bine sa te asiguri un pic din acest punct de vedere si sa iti ii cateva masuri de precautie.

foto interior si prima pagina: shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.