Setari Cookie-uri

Nunti faimoase

Cu totii suntem curiosi sa vedem cum isi organizeaza nuntile vedetele, ce rochii scumpe poarta miresele ori ce costum a imbracat mirele, bijuterii, artificii, ce mai, o nunta de vedeta trebuie intotdeauna sa ne impresioneze. Insa esentialul il reprezinta dragostea care trebuie sa existe in spatele acestui eveniment, pilonul cel mai important intr-o casnicie.

Lady Diana purta o rochie de mireasa incantatoare, creata ca in basme de designeri tineri, nu de croitorii familiei regale. De o reusita imbinare intre traditional si modern, rochia avea acel “ceva vechi, ceva nou, ceva imprumutat si ceva albastru” specific englezesc. Astfel rochita avea in jurul bustului o dantela clasica eleganta frumos combinata cu tafta de matase de culoarea fildesului. In jurul taliei avea o delicata panglica albastra ce contrasta cu trena de 17 metri. Cel mai frumos accesoriu a fost reprezentat de diadema miresei, o mostenire superba a familei Spencer.

In acea celebra dimineata Printul Charles, fratele sau si Regina Elisabeta au pornit din Palatul Buckingham spre Catedrala Sf. Paul. Lady Di a venit intr-o superba trasura insotita pe drumul plin de flori de urarire londonezilor. Condusa de tatal sau, Diana a fost incerdintata mireului impreuna cu care a rostit acel “da”. Mirele i-a pus printesei pe deget un inel deosebit, al carui aur fusese adus dintr-o mina din Tara Galilor de mai bine de 50 de ani. Din acest aur au fost facute si inelele Reginei mama (1923), al Reginei (1960) si al Printesei Anne (1973).

Dupa cununia religioasa cei doi soti au fost intampinati la iesirea din Catedrala de zeci de mii de oameni ce fluturau stegulete si le aduceau ovatii de fericire, in timp ce clopotele bateau si au continuat sa sune inca trei ore si 50 de minute, cum se intampla de fiecare data cand un print de Windsor se casatoreste.

Nunta Donald Trump & Melania Knauss

Nascuta in 1974 in Iugoslavia, Melania a fost o fata careia i-a placut sa invete si a ajuns sa vorbeasca fluent patru limbi straine. Aflata la varsta adolescentei, Melania a constatat ca isi poate folosi frumusetea fizica, astfel ca si-a inceput cariera ca model. Venita la New York, tanara nu a gasit aici tot ceea ce spera, si-a inceput cariera in modeling, insa celebritatea a obtinut-o abia dupa ce l-a cunoscut pe Donald (1999). Imediat dupa aceasta tanara a devenit faimoasa, fiind invitata in nenumarate emisiuni si rugata sa reprezinte imaginea unor firme etc.

Miliardarul Donald Trump, al 74- lea din topul “Forbes”, se afla insa la a treia casatorie, dupa o relatie cu Melania de sase ani. Inelul de logodna in valoare de 1,5 milioane de dolari, ornat cu un diamant de 15 karate, l-a obtinut la un pret de jumatate de la un bijutier londonez caruia miliardarul i-a facut reclama in emisiunea sa.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Decembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.