Setari Cookie-uri

Nunti faimoase

Cu totii suntem curiosi sa vedem cum isi organizeaza nuntile vedetele, ce rochii scumpe poarta miresele ori ce costum a imbracat mirele, bijuterii, artificii, ce mai, o nunta de vedeta trebuie intotdeauna sa ne impresioneze. Insa esentialul il reprezinta dragostea care trebuie sa existe in spatele acestui eveniment, pilonul cel mai important intr-o casnicie.

Nunta va avea loc la proprietatea sa din Palm Beach, in Florida. Rochia miresei, cantarind 22 de kg datorita celor 1500 de cristale, creata de John Galliano (designerul casei Dior), valoreaza 200.000 de dolari.

Pantofii sunt creatia faimosului Manolo Blahnik si au “cel mai inalt toc posibil”.

Invitatii au fost in numar de 500, numai persoanalitati, insa din partea miresei a fost prezenta doar sora ei, Ines, care va fi domnisoara de onoare. Tortul are o inaltime de 1,5 metri si este ornat cu 3000 de trandafiri rosii din zahar. Mesele au fost decorate cu alb si auriu, iar sala de bal in stil “Versailes” Mireasa a purtat lenjerie albastra, pentru a nu incalca traditia care spune ca trebuiie sa poarte ceva nou, ceva vechi, ceva albastru si ceva imprumutat.

Nunta Printul Charles & Camilla Parker Bowles

Deloc la fel de grandioasa ca prima sa nunta, casatoria Printului Charles cu Camilla a fost ceruta de catre Regina Elisabeta a II-a ca una discreta ci nu o festivitate cu mare pompa. De asemenea tot Regina a cerut ca in noaptea dinaintea nuntii cei doi sa doarma separati, chiar daca stau de mult timp impreuna. Cu toate ca Printul ar fi vrut o mare petrecere, cu invitati din lumea politica, celebritati, totusi dorinta Reginei Elisabeta a fost respectata.

In presa circula multe zvonuri si se crede ca, datorita faptlului ca mirele a hotarat sa oficieze cununia la primaria din Windsor si nu la palat, Regina Elisabeta aII-a si sotul sau printul Philip au lipsit, cu toate ca aceasta a reprezentat o jignire la adresa miresei.

Fara cavaler de onoare, Charles si Camilla au coborat dintr-un Rolls Royce in fata Primariei din Windsor. Mireasa purta o rochie alba de matase si o manta de culoarea fildesului, iar Printul s-a prezentat in smoking. Dupa ce au salutat cei 15.000 de curiosi, mirii au fost cununati in prezenta a 28 de invitati, dupa care au plecat spre Capela Saint George a Castelului Windsor. Aici au primit binecuvantarea religioasa la care, de data aceasta, au participat si Regina Elisabeta a II-a si sotul sau Philip. Nunta s-a incheiat cu iesirea celor doi din capela si strangerea mainilor a catorva din londonezii curiosi veniti sa asiste la importantul eveniment.

Vezi poze de la nunti pe blogul Iuliei!

Un articol de Iulia D

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Decembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.