Setari Cookie-uri

Petrecerea de nunta in aer liber

Plina de amintiri frumoase, distractie si aprecierea invitatilor este petrecerea de nunta. Daca ati hotarat sa faceti nunta vara, atunci cea mai buna alegere ar fi sa organizati petrecerea de nunta in aer liber.

Plina de amintiri frumoase, distractie si aprecierea invitatilor este petrecerea de nunta. Daca ati hotarat sa faceti nunta vara, atunci cea mai buna alegere ar fi sa organizati petrecerea de nunta in aer liber.

Pentru aceasta petrecere va trebui sa luati in calcul detalii suplimentare fata de organizarea unei nunti intr-un local. Iata ce anume nu trebuie sub nicio forma sa neglijati.

Faceti rezervarile din timp

Nunta in aer liber o puteti face undeva la munte, la mare sau in cadrul unui restaurant care are o gradina mare, eventual pe malul unui rau sau al unui lac. Cum aceste localuri sunt “vanate” de majoritatea cuplurilor ce urmeaza sa se casatoreasca, este indicat ca rezervarile sa le faceti cu cel putin un an inaintea nuntii. Nu uitati sa intocmiti un contract prin care sa stabiliti clar care sunt responsabilitatile voastre, preturile si responsabilitatilor celor de la restaurant. Pentru a clarifica aceste aspecte cititi “Alegerea restaurantului”.

Daca doriti sa faceti nunta pe un spatiu public, plaja, poiana etc. va trebui sa stabiliti cu primaria ce drepturi aveti.

Pentru ca niciodata nu veti fi siguri de ceea ce va rezerva natura, pentru a evita inconvenientele produse de schimbari neasteptate ale climei este obligatoriu sa procurati un cort.

Cortul

Corturile sunt de doua tipuri: cele care au si pereti, oferind un spatiu inchis (indicat in zonele unde considerati ca vantul este puternic) sau cele ce se sprijina pe stalpi. Posibilitatile ornamentale sunt nelimitate in aceasta situatie, astfel puteti transforma spatiul intr-o gradina cu flori, intr-o ploaie de lumini, intr-o atmosfera romantica etc. Aveti grija ca pe langa cort sa existe o zona atractiva cum ar fi un lac, un miniparc sau chiar... marea. Astfel invitatii se vor bucura de o plimbare frumoasa in pauzele dintre dansuri.

Pentru a achizitiona un cort trebuie sa va hotarati intai care vor fi dimensiunile acestuia. In acest sens va trebui sa aveti deja estimat un numar al invitatilor care va vor onora cu prezenta in seara nuntii voastre. Calculati de cate mese va fi nevoie si spatiul dintre acestea pentru “manevrele” ospatarilor si ale invitatilor, calculati spatiul destinat formatiei sau Dj-ului, parcarii, toaletelor, bucatariei si ringului de dans.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Aprilie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.