Setari Cookie-uri

Petrecerea de nunta in aer liber

Plina de amintiri frumoase, distractie si aprecierea invitatilor este petrecerea de nunta. Daca ati hotarat sa faceti nunta vara, atunci cea mai buna alegere ar fi sa organizati petrecerea de nunta in aer liber.

Aveti grija sa existe suporturi pe care invitatii sa se poata deplasa in interiorul cortului (sa nu calce pe iarba). O idee frumoasa pentru ringul de dans ar fi sa il ingraditi intr-un gardulet mic plin de lumini, astfel va fi evidentiat.

Elemente obligatorii

Atunci cand organizati o nunta in aer liber va trebui sa tineti cont de urmatoarele aspecte:
- Asigurarea unor toalete
- Spatiul destinat bucatariei
- Amenajarea unei parcari pazite
- Accesibilitate la reteaua electrica necesara luminilor si statiei audio
- Podiumuri speciale de lemn pe care sa circule invitatii

Cel mai frumos spectacol

Pentru ca aveti mai multe posibilitati de organizare a unui spectacol de nunta decat in cazul nuntilor organizate intr-un restaurant, puteti avea cea mai frumoasa petrecere de nunta. Astfel, spre exemplu, va puteti face aparitia intr-o barcuta frumos decorata cu flori, puteti sa va bucurati de focuri de articifii (ce se vor oglindi minunat in apele unui lac sau ale marii), preparatele culinare se pot prepara la gratar sub privirile invitatilor mai curiosi sau mai sceptici. De asemenea va puteti bucura si voi de o plimbare sub cerul instelat, eventual puteti orna aleile exterioare cortului cu torte etc. Puteti spre exemplu sa taiati tortul pe un minivaporas sau sa puneti la dispozitie nuntasilor cateva barcute cu care sa se plimbe in miez de noapte. Aveti cea mai mare libertate in organizarea nuntii, dati frau liber imaginatiei.

Planuiti din timp petrecerea de nunta, astfel incat sa fie cel mai frumos eveniment, sa va bucurati alaturi de cei dragi de cea mai frumoasa zi, cea in care ati hotarat ca drumul vietii sa il strabateti impreuna.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Aprilie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.