Setari Cookie-uri

Nuntile secrete ale vedetelor

V-ati intrebat vreodata de ce majoritatea vedetelor aleg sa faca nunta in secret? Probabil pentru ca nu vor sa fie sufocate de fani in una din cele mai frumoase zile si de teama paparazzilor aleg ca ceremonia de casatorie si petrecerea de nunta sa le petreaca alaturi de familie si un cadru restrans de prieteni.

Renee Zellweger & Kenny Chesney – mai bine in strainatate

Actrita americana Renee Zellweger si Kenny Chesney, unul dintre cei mai indragiti cantareti de muzica country din SUA, s-au casatorit in secret in cadrul unei scurte ceremonii in Insula St. John (Insulele Virgine). Cei doi s-au aflat la prima lor casatorie si au avut drept invitati prieteni si membrii ai familiei, toti nu mai numerosi de 35. Celebrul cuplu a fost de parere ca cel mai bine se organizeaza o nunta in strainatatate in cazul in care vor sa scape de ochii curiosi ai presei. S-au declarat uimiti de interesul publicului pentru nuntile vedetelor, chiar si casatoriile unor nume mai putin cunoscute apar pe primele pagini ale revistelor mondene.

Beyonce & Jay-Z - petrecere de nunta la el acasa

Fosta membra a trupei Destiny\'s Child si rapper-ul Jay-Z s-au casatorit in secret in New York, iar petrecerea de nunta a fost tinuta in casa rapper-ului, pe acoperisul acesteia fiind observat un cort. Multe masini luxoase s-au perindat in jurul garajului si din zvonuri s-a aflat ca petrecerea a fost una reusita si toti cei prezenti au fost bucurosi sa le fie alaturi.

Citește și:

Iata ca vedetele, desi sunt mereu in centrul atentiei, reusesc sa isi organizeze nuntile departe de privirile curioase ale fanilor si paparazzilor. Este destul de greu, insa nu imposibil.

Un articol de Iulia D.

Vizionare placuta


Kudika
17 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.