Setari Cookie-uri

Nuntile secrete ale vedetelor

V-ati intrebat vreodata de ce majoritatea vedetelor aleg sa faca nunta in secret? Probabil pentru ca nu vor sa fie sufocate de fani in una din cele mai frumoase zile si de teama paparazzilor aleg ca ceremonia de casatorie si petrecerea de nunta sa le petreaca alaturi de familie si un cadru restrans de prieteni.

Eddie Murphy & Tracey Edmonds – s-au casatorit desculti

S-au cunoscut la finele anului 2006, in iulie 2007 s-au logodit iar in prima luna a acestui an s-au si casatorit! Cei doi indragostiti au hotarat sa depuna juramintele dragostei eterne pe o plaja din insula Bora Bora. Se pare ca Eddie ar detine o insula particulara in aceasta zona.

Cei doi s-au casatorit in apusul soarelui, desculti, intr-un foisor alcatuita din 6000 de scoici. Cantaretul R\'n B\' Johnny Gill a fost cavalerul de onoare al lui Eddie, in timp ce actritele Nicole Avant si Julie Lev au fost domnisoara si respectiv doamna de onoare a lui Tracey. Cei doi au o familie numeroasa. Eddie are 5 copii din casnicia sa cu Nicole Mitchell Murphy. Mai are o fiica cu Mel B, solista de la Spice Girls. Tracey are la randul ei 2 fii, din casnicia de 13 ani cu solistul Kenneth Brian Edmonds.

Citește și:

Dupa exotica ceremonie cei doi au petrecut seara alaturi de invitati la o cina privata intr-o atmosfera minunata intretinuta de melodiile lui Darrin Ebron, Dj din Los Angeles. Totusi casatoria celor doi trebuie oficializata in SUA.

Eric Clapton & Melia McEnery – s-au casatorit in biserica unde si-a inmormantat baiatul

Eric Clapton si Melia McEnery s-au casatorit in secret tot intr-o prima zi de an, mai exact 1 ianuarie 2002. Invitatii la ceremonie au promis cuplului sa participe si la botezul fetitei lor Julie Rose, care atunci avea sase luni. Clapton mai are o fiica, Ruth, si de asemenea a mai avut un baietel, Conor, care din pacate a incetat sa mai respire la varsta de numai patru anisori, fiind inmormantat la Biserica Saint Mary Magdalen din Ripley, unde cei doi au tinut secreta ceremonie.

Mel B & Stephen Belafonte – nunta modesta

Citește și:

Fsota iubita a lui Murphy, componenta a trupei Spice Girls, Melanie Brown s-a casatorit in secret cu producatorul de film Stephen Belafonte. Au vrut sa faca acest “angajament” departe de ochii presei, in sanul celor mai apropiati prieteni ai al familiei. Cei doi s-au casatorit in Las Vegas, intr-o ceremonie foarte modesta, iar Mel nici nu a avut o rochie speciala pentru aceasta ocazie.

Vizionare placuta


Kudika
17 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.