Setari Cookie-uri

10 gafe care pot anula nunta

L-ai intalnit si crezi ca el este alesul! Poate chiar asa este, insa o relatie nu rezista doar pe baza acestei intuitii si a faptului ca amandoi simtiti fluturasi in stomac cand va intalniti. Relatia a decurs minunt, desi poate nu a trecut mult timp de cand sunteti impreuna si aveti senzatia ca va cunoasteti de o viata! Te-a cerut in casatorie, insa acesta nu este pasul final.

Eu am mereu dreptate

Invatati sa dati dreptate partenerului atunci cand ii apartine, aceasta nu este o dovada se slabiciune sau naivitate, ci aceasta da dovada de maturitate, respect si incheie o discutie care s-ar putea transforma intr-o cearta violenta, cu urmari neplacute pentru amandoi.

Esti spion sau partener de cuplu?

Nu ii mai cotrobai tot timpul prin lucruri, prin casuta de mail sau prin mesajele din telefon sperand sa gasesti ceva incriminator. L-ai ales, inseamna ca il iubesti (este valabil si pentru el). Oricum nu e atat de neatent incat sa uite ceva incriminator, doar ca sa ai tu ce gasi. Toate aceste cautari ii invadeaza intimitatea si s-ar putea sa se sature exact cand iti este lumea mai draga!

Ingroapa trecutul!

Va tot certati ca unul dintre voi mai are o amintire din fosta relatie, dar in realitate amandoi pastrati asa ceva? Situatia are doar doua moduri de rezolvare si ambele exclud cearta: fie aveti o discutie si spuneti ca acest lucru vi se pare deranjant, ca aveti senzatia ca partenerul a ramas cantonat in vechea relatie si acest lucru se clarifica explicand ca probabil ii place obiectul sau nu il deranjeaza pur si simplu (doar te-a ales pe tine, ce mai conteaza?), fie a doua varianta, cea in care amandoi renuntati la aceste obiecte. Oricum trebuie sa intelegeti ca orice om are dreptul sa pastreze orice isi doreste din trecutul sau si are nevoie de aceasta libertate, nu incecati sa faceti ordine si in viata celuilalt, este suficient ca va este alaturi cu tot ce are si ce poate oferi.

Citește și:

Nu ii vorbi de rau familia

Chiar daca tu esti cea mai importanta (sau cel mai important), totusi “sangele apa nu se face”. Asa cum tu nu suporti sa ii vorbeasca de rau pe “ai tai”, probabil ca acest lucru nu este placut nici pentru celalalt. A-i critica familia in care a crescut e ca si cum l-ai critica pe el. Familia nu locuieste cu voi, deci... ignorati-o in viata de cuplu.

Vizionare placuta


Kudika
24 Aprilie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.