Setari Cookie-uri

10 gafe care pot anula nunta

L-ai intalnit si crezi ca el este alesul! Poate chiar asa este, insa o relatie nu rezista doar pe baza acestei intuitii si a faptului ca amandoi simtiti fluturasi in stomac cand va intalniti. Relatia a decurs minunt, desi poate nu a trecut mult timp de cand sunteti impreuna si aveti senzatia ca va cunoasteti de o viata! Te-a cerut in casatorie, insa acesta nu este pasul final.

Incercarea de manipulare

Incercarea de a manipula apartine mai frecvent femeilor. Barbatii sunt extrem de sensibili cand vine vorba de manipulare, si chiar daca la inceput “au cazut in plasa”, totusi ulciorul nu merge de multe ori la apa. S-ar putea sa se sparga cand iti e lumea mai draga. Mai bine ai o discutie relativ clara spunandu-i ca ti-ai dori ceva si il lasi sa reactioneze. Nu face nimic, atunci inca o aluzie este suficienta. Daca tot nu reactioneaza, inseamna ca nu vrea, insa a observat ca nu ai incercat sa “il duci de nas”. Data viitoare ai sanse mult mai mari sa te asculte. Ideea este ca nu poti obliga un om, respecta-l si atat, nu ai idee ce frumos se intorc lucrurile.

Prea multa grija strica

Femeile sunt mai sensibile, mai visatoare, mai romantice, mai tandre si de multe ori simt nevoia sa fie tinute in brate, alintate, sa li se faca o mica atentie, o prajitura, o floare, o mica plimbare seara tinute de manuta etc. Daca aceste lucruri nu se intampla, devin suparacioase si rautacioase, tacute si apatice. Nu vi se pare normal? Ba este firesc, si chiar daca voua vi se pare un semn de alint sau posesivitate, daca le iubiti va trebui sa mai renuntati la statul in fata calculatorului si urmarirea fiecarui meci din campionate. Le faceti sa se simta ignorate si neglijate, si ghiciti cine va avea de suferit?

Citește și:

Aprecierea si respectul

Nu mai suntei un cuplu de pustani cand aveti senzatia ca vi se cuvine atentia deplina a celuilalt, toate sacrificiile si renuntarea la orgoliu. Nu este asa, fiecare om are nevoie de respect, apreciere si un grad de libertate. Fa-i complimente din cand in cand, spunei cat e de frumoasa/frumos, inteligent(a), cat de bine te simti in prezenta ei/lui. Nu va jigniti niciodata, oricat de nervosi si suparati ati fi si chiar daca stiti ca va trece peste aceste cuvinte. Incet-incet toate aceste cuvinte va indeparteaza fara sa va dati seama. Nu va reprosati toate lucrurile negative de la inceputul relatiei si pana in clipa de fata, partenerul ori este constient de toate (si tace doar), ori nu este si aceasta inseamna ca relatia nu are sens. Nu puteti spune unui om la nesfarsit ca nu va place un comportament. Daca il repeta de multe ori inseamna ca nu poate altfel sau nu vrea. Nu insistati, rezultatul e acelasi. Luati o hotarare radicala si se va “trezi la realitate”.

Citește și:

Cele mai multe gafe intr-o casnicie sau relatie se fac la nervi si, prin acumularea acestora, se ajunge la despartire. Incercati ca atunci cand simtiti ca va inrositi de furie sa ganditi mult mai bine cuvintele inainte de a le rosti.

Vizionare placuta


Kudika
24 Aprilie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.