Setari Cookie-uri

Ce mireasa isi doresc barbatii?

Barbatii par a fi pretentiosi atunci cand vine vorba de femeia pe care o aleg sa le stea alaturi viata toata si sunt de apreciat juramintele de dragoste eterna pe care le rostesc in fata lui Dumnezeu, luand in calcul si teama acestora de casatorie.

Barbatii par a fi pretentiosi atunci cand vine vorba de femeia pe care o aleg sa le stea alaturi viata toata si sunt de apreciat juramintele de dragoste eterna pe care le rostesc in fata lui Dumnezeu, luand in calcul si teama acestora de casatorie.

Multe cupluri sustin ca se iubesc, insa el intarzie sa o ceara in casatorie... ce motive se ascund in spatele acestei intarzieri? Ce anume le trebuie barbatilor pentru a face acest pas? Probabil trebuie sa se convinga de faptul ca iubita lor reprezinta tot ceea ce au nevoie si ceea ce iubesc mai presus de toate. Punandu-mi o serie de intrebari am ajuns la urmatoarea: “Oare ce mireasa isi doresc barbatii?”, astfel ca am reusit sa culeg cateva pareri.

Daniel ne-a marturisit: “Mireasa pe care mi-o doresc este de fapt femeia visurilor mele. Nu este vorba despre un ideal, ci pur si simplu de o femeie care sa imi para placuta. Desigur ca aspectul fizic este important, in sensul ca imi plac femeile ingrijite, finute si feminine. Ma atrage foarte mult gratia unei femei. Mi-as dori de asemenea sa ii pese de mine. In multe cupluri am vazut certuri (si le-am trait de asemenea) ce aveau la baza egoismul. Nu spun ca noi nu am fi egoisti, insa sunt anumite lucruri pe care le asteptam de la ele, cum ar fi o voce calda, o vorba dulce, veselie si sustinere. Femeia poate controla foarte usor un barbat daca e iubitoare si stie cum sa il binedispuna, ar obtine toate cardurile lui. Nu mi se pare normal, spre exemplu, ca atunci cand am ceva de rezolvat sa renunt la responsabilitatile mele pentru a o lua pe ea de la supermarket sau de la coafor ori, spre exemplu, atunci cand vin obosit din delegatie sa nu ma lase sa ma odihnesc pentru ca si-a facut ea niste planuri pe timpul meu. As vrea sa se gandeasca si la mine, sa ma ocroteasca, caci nu doar femeile au nevoie de ocrotire, sa ii pese ca sunt obosit ori am responsabilitati de rezolvat poate mai importante decat felul in care ii sta parul intr-o zi. De asemenea as vrea sa fie o femeie puternica, sa isi poata rezolva in mare parte singura responsabilitatile, astfel incat sa nu o ascult in fiecare seara cum se plange de serviciul ei, eu nu ii stric buna dispozitie cu problemele mele de la serviciu ci, in cel mai rau caz, de consider ca e cazul, ma confrunt cu ea. Nu imi place atitudinea de victima. De asemenea trebuie sa fie o femeie practica, sa stie sa imi faca o mancare gustoasa macar o data pe saptamana, sa se ingrijeasca de treburile casnice. Sa rezum in cateva cuvinte mireasa visurilor mele: feminina, grijulie, pupacioasa, puternica si indemanatica. Nu cred ca cer prea mult. A, era sa uit un elemnet important: inteligenta, insa aceasta calitate se subintelege, caci nu poate fi asa cum am scris mai sus daca nu are cativa neuroni peste medie. Imi doresc nespus de mult sa gasesc femeia care sa ma faca sa ma intorc cu drag acasa, sa nu mai am rabdare pana la ora in care sa o pot strange in brate!”

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Mai 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.