Setari Cookie-uri

Ce mireasa isi doresc barbatii?

Barbatii par a fi pretentiosi atunci cand vine vorba de femeia pe care o aleg sa le stea alaturi viata toata si sunt de apreciat juramintele de dragoste eterna pe care le rostesc in fata lui Dumnezeu, luand in calcul si teama acestora de casatorie.

Marius ne-a marturisit: “ Mireasa visurilor mele este o femeie copilaroasa, pentru care zambetul exista in orice modalitate de adresare. Imi plac mult femeile vesele care ma si “molipsesc” cu pofta lor de viata. Pentru mine viata este o bucurie si asa as vrea sa fie si pentru ea, mai ales ca ne avem unul pe celalalt si totul ar trebui sa fie mai usor. Nu suport femeile care se plang mereu sau care tot timpul sunt nemultumite si critica fara oprire, vorbind la nesfarsit pana ce simti ca nu mai poti sta in camera cu ele, sau cele care, daca faci o mica greseala, iti reproseaza de parca ai omorat un om. Trebuie sa fie si inteligenta, cine nu admira inteligenta? De asemenea mai trebuie sa aiba grija de mine, sa imi faca o prajitura insa nu din datorie, ci din placere, sa ma aranjeze cand plec de acasa, pur si simplu sa simt ca stralucesc langa ea.”

Citește și:

Catalin ne spune:” Eu sunt un “fluturas” si recunosc acest fapt. Tocmai din aceste motive cred ca “m-ar cuminti” o femeie inteligenta si care sa fie sexy, insa fara sa para usuratica. O femeie cu multa imaginatie, pentru care, dincolo de rutina, fiecare zi este altfel. De asemenea mai trebuie sa aiba o calitate care, cel putin din punctul meu de vedere, este foarte rara: trebuie sa fie o femeie libera! Libera sa faca orice isi doreste, insa fara a deranja ci, din contra, sa emane voie buna. O femeie cu care sa pot face orice, sa merg la munte, la mare, sa patinam, sa inotam, sa parasutam, orice IMPREUNA! O femeie fara inhibitii! Nu am nevoie sa gateasca, sa clace etc, le fac si singur poate chiar si pentru ea. Trebuie sa fim insa trup si suflet amandoi. Sa facem afaceri impreuna, sa invatam impreuna, sa calatorim, sa dansam... orice! Dupa principiul “avem doar o singura viata si trebuie sa o traim”, pot spune in doar cateva cuvinte ca mireasa visurilor mele este o femeie sexy care stie sa traiasca!”

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Mai 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.