Setari Cookie-uri

Varsta potrivita pentru casatorie

Am auzit de multe ori sfaturi de genul: Mai tata, e prea devreme sa te casatoresti, esti prea tanar, mai trebuie sa zburzi... sau Tu nu te mai mariti odata? Ai ajuns fata batrana!. Care este de fapt varsta casatoriei? Cand esti prea tanar si cand esti prea batran pentru a te mai casatori?

De asemenea unele cupluri considera ca pentru a se casatori trebuie sa aiba o stabilitate financiara astfel incat sa isi permita o familie si cresterea unui copil, sa isi permita o casa cu tot confortul, iar” ziua de maine” sa nu reprezinte o amenintare. In multe cazuri stresul financiar distruge cuplurile.

Fara a ofensa, se stie ca unii barbati se maturizeaza mai tarziu decat femeile, unii dintre acestia avand nevoie de mai mult timp si de mai multe relatii pentru a capata o stabilitate emotionala. Poate din aceste motive si din dorinta de a “cunoaste” femeile acestia se casatoresc mai tarziu.

Cred ca realitatea este undeva la mijloc. Momentul potrivit pentru casatorie este acela cand fiecare partener al cuplului simte nevoia de a spune “da”, atunci cand fiecare dintre cei doi indragostiti isi doresc cu adevarat sa ramana impreuna pentru tot restul vietii si isi pot asuma toate responsabilitatile unei familii si cele ale cresterii copiilor (daca isi doresc ori ii pot face).

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Mai 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.