Setari Cookie-uri

Mi-am gasit sotul pe internet

Vremurile sunt in continua schimbare iar timpul prezent este eclipsat de tehnologie. Traim un ritm alert al progreselor, astfel incat clipele libere incep sa devina o raritate pretioasa de care de multe ori nu stim sa ne bucuram. Ca orice om, tendinta mea duala m-a impins intotdeauna sa caut perechea sufletului meu. Nu stiu de unde se naste aceasta dorinta, poate din singuratate, poate din bucuria de a adormi langa un suflet drag si a te trezi in aceleasi brate calde, poate din nevoia femeii de a avea un copil sau nevoia intima si puternica a femeii de a se simti iubita si a iubi... poate toate acestea la un loc.

A venit insa si momentul in care am hotarat sa ne intalnim. N-am trait niciodata emotii atat de mari, tremuram toata, ma balbaiam, nu eram atenta pe unde mergeam, iar la intalnire am intins aevea o mina spre el, apoi m-am trezit intr-o cafenea. Parea si el la fel de emotionat ca mine. M-am intalnit cu multi oameni mai ales datorita postului pe care il ocup si de multe ori stabileam intalniri cu necunoscuti (clientii) prin telefon, dar niciodata nu mi-am pierdut stapanirea de sine. Intalnirea noastra a fost minunata, in scurt timp am inceput sa radem, sa ne destindem, stand ore in sir si vorbind nimicuri. S-a lasat seara si am iesit la o plimbare prin oras, apoi ne-am oprit din nou intr-un local, dorind parca sa nu se mai termine acea seara. Au urmat alte intalniri, parca si mai frumoase, in care incepuse sa se construiasca o prietenie destul de puternica. Ne-am luat concediu in acelasi timp si am hotarat sa il petrcem la mare, unde ne-am sarutat prima oara. Nu ne-am certat niciodata, iar relatia noastra este foarte frumoasa. Ma respecta foarte mult, imi are grija, ma alinta, ma protejeaza, ma sustine si sper sa ii ofer si eu toate acestea. Nu exista relatie perfecta, duscutii mai avem si noi, dar niciodata nu ne-am certat, intre noi nu a existat nici macar un repros. Daca inainte credeam ca certurile dintr-o relatie o fac mai palpitanta, acum imi dau seama ca m-am inselat.

Citește și:

Acea rutina de care vorbesc majoritatea cuplurilor intre noi nu si-a gasit loc. Desi avem doi ani impreuna, parca fiecare zi e altfel si, cu toate ca deja locuim impreuna, mereu ma simt cuprinsa de nerabdarea de a ajunge acasa si de a fi langa el. De ziua mea m-a cerut in casatorie intr-o modalitate romantica, asa cum este el. Acea cerere clasica ce, desi pare un cliseu, iti trezeste sentimente atat de puternice... Mai avem doar cateva luni pana la casatorie si nu imi va parea niciodata rau ca am avut curajul de a comunica pe inetrnet. Fiecare are sansa lui. Am povestit totusi experienta mea pentru a demonstra ca dragostea poate veni spre noi pe orice drum.

Lidia

Vizionare placuta


Kudika
24 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.