Setari Cookie-uri

Horoscop erotic

Sexul, cel mai intens act care poate avea loc intre doi oameni, ne poate face sa cunoastem calea spre extaz sau poate fi extrem de frustrant atunci cand lipseste sau cand partenerul nu indeplineste anumite criterii. Horoscopul erotic va va ajuta sa va descoperiti latura intima, reusind sa va prezinte adevarata voastra identitate.

Femeia Leu este puternica, independenta, ii place sa fie admirata si in centrul atentiei. In dragoste, ii place sa domine si seduce doar de dragul jocului.

Este foarte sigura pe sine si i se pare de neacceptat ca un barbat sa nu o asculte. Fire independenta, ii place sa se joace cu barbatii, dar nu poate rezista langa unul posesiv, chiar daca acesta are posibilitatea de a-i oferi tot ce isi doreste. Nu ii plac avenuturile de o noapte deoarece nu exista comunicare intre parteneri, extrem de importanta pentru leoaice.

In adancul sufletului, isi doreste sa fie subjugata, dominata, deoarece barbatul care va reusi sa preia controlul asupra sa, ii va oferi un sentiment de siguranta. Leul este inzestrat cu dorinte sexuale puternice, iar barbatul care ii va trezi interesul va avea parte de experiente de neuitat. Alaturi de el, va incerca orice experienta sexuala, inclusiv sexul in grup.

Citește și:

Are spirit de initiativa si isi foloseste imaginatia pentru a-si surprinde iubitul. Ii place sa stea deasupra pentru ca iubitul sa ii admire frumusetea trupului si sa ii laude performantele sexuale.

Fecioara
Zone erogene
: buric, solduri

Pudica si timida, nathoroscop eroticiva din Fecioara nu este adepta sexului si considera ca se acorda prea multa importanta acestui subiect, ea punand accent pe suflet si pe trairile interioare. Poate trai mult si bine fara sex, iar cel care o va baga in patul sau trebuie sa fie atent, tandru si curat, deoarece igiena este sfanta pentru fecioara. Nu ii plac barbatii salbatici, ci se simte atrasa de cei stilati, sarmanti si cu bun gust. Este foarte fidela si se va casatori doar daca este convinsa ca vor ramane impreuna pentru tot restul vietii. Se transforma, totusi, intr-o adevarata gheisa doar dupa ce a verificat ca nu e nimeni acasa, ca patul nu scartaie, ca a facut dus si ca desuurile ii vin perfect. Nu are initiativa, iar barbatul este cel care trebuie sa faca mai mereu primul pas.

Citește și:

Odata ajunsi in pat, acesta poate avea parte de o surpriza foarte placuta unde se dezlantuie si ii place sa detina controlul. Daca se afla intr-o relatie stabila, ajunge sa descopere ce ii face placere partenerului si sa descopere si pe sine. Va accepta si pozitii ma indraznete daca i se va explica dinainte ce are de facut.

Balanta
Zone erogene
: fesele, talia

Vizionare placuta


Kudika
25 Septembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.