Setari Cookie-uri

Horoscop erotic

Sexul, cel mai intens act care poate avea loc intre doi oameni, ne poate face sa cunoastem calea spre extaz sau poate fi extrem de frustrant atunci cand lipseste sau cand partenerul nu indeplineste anumite criterii. Horoscopul erotic va va ajuta sa va descoperiti latura intima, reusind sa va prezinte adevarata voastra identitate.

Desi are tendinta de a umbla din floare in floare, atunci cand se indragosteste, este fidela si poate ajunge sa depinda de partener. Nu ii plac pervesiunile sexuale sau vibratoarele .

Capricorn
Zone erogene
: spatele genunchilor, picioarele

Femeia Capricorn este senzuala si sentimentala, dar pentru ca iubirea sa poata inflori, ea are nevoie de o baza stabila. Pentru ea, este absolut necesar sa fie indragostita de partener si isi doreste sa aiba parte de cat mai multa dragoste.

In pat, inca din adolescenta, nu are nevoie de lectii, deoarece stie din instinct ce are de facut. Desi ii place sa vorbeasca “fara perdea” despre sex, intre asternuturi nu mai este la fel de curajoasa, fiind adepta pozitiilor clasice.

Sunt maestre, insa, in tehnicile dragostei, reusind sa faca in asa fel incat placerea sa dureze. Rar isi pierd capul din cauza partenerilor, iar spre maturitate isi cauta parteneri mai tineri pe care sa ii poate domina prin experienta sexuala adunata de-a lungul timpului.

Citește și:

Varsator
Zone erogene
: gambele, gleznele

Sensibila si senzuala, pentru femeia din Varsator, actul sexual se desfasoara in liniste, fara prea multe artificii. Ii place sa duca o viata calma, ceea ce se reflecta si la stilul in care face dragoste. Actul sexual se va desfasura doar in camera, noaptea si cu lumina stinsa. Desi nu este lipsita de imaginatie, nu are initiativa, preferand ca barbatul sa faca primul pas. Pentru ea, viata sexuala nu este foarte importanta, sentimentele fiind pe primul loc. Se multumeste cu gandul ca i-a oferit iubitului ceea ce isi dorea, fara sa se gandeasca o clipa ca el si-ar dori mai mult. Din aceste motive, pentru a avea un camin linistit, este dispusa sa faca multe compromisuri.Rareori ia initiativa si reuseste sa isi surpinda in mod placut partenerul. Acest lucru se va intampla doar dupa o relatie de lunga durata, cu conditia ca sentimentele pentru partener sa fie sincere si intense.

Citește și:

Pesti
Zone erogene
: picioarele in intregime

Nativele din pesti sunt inimoase, gingase si lipsite de orice inhibitie sexuala. Le plac jocurile erotice, uneori regasindu-se in relatii de genul stapan-sclav. Ii place iubirea, dar mai mult ca ideal si prefera barbatii complexati.

Vizionare placuta


Kudika
25 Septembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.