Gandul la noaptea nuntii ne aduce un zambet discret pe buze. Ne putem imagina orice si avem libertatea de a pune la cale tot felul de nebunii mai mult sau mai putin obraznice, caci doar suntem “cu acte in regula”. Daca acum avem suficienta energie macar pentru planuri cu privire la prima noapte de dupa casatorie, totusi este posibil ca in acele momente epuizarea sa se faca simtita, caci toate pregatirile, emotiile si agitatia din ziua nuntii vor lasa o amprenta de oboseala si in zilele ce urmeaza.

19 Moduri de a te simti mai fericita in urmatoarele 5 minute

Astfel s-ar putea ca toate acele planuri dezmatate sa nu decurga exact cum te-ai astepta. Insa cum sa ai un libido crescut si o energie suficienta pentru o noapte fierbinte de neuitat? O serie de factori pot afecta dorinta si activitatea sexuala pentru un moment anume sau chiar pentru o perioada mai lunga de timp, cum ar fi suprasolicitarea fizica si emotiile puternice, oboseala, dar si absenta sau prezenta in exces a unor substante ce interfera cu activitatea sistemului genital. Spre exemplu in situatiile de stres intens sunt secretati anumiti hormoni ce au efecte negative atat in privinta libidoului cat si a altor organe.

Pentru a scapa de toate aceste griji, pentru a avea o prima noapte de dupa casatorie de neuitat si de asemenea pentru o luna de miere cu adevarat plina de dragoste va trebui sa cunoasteti cativa factori ce mentin libidoul crescut si activitatea sexuala de proaspeti casatoriti.

Energie si dezinhibitie

Substantele energizante si, la polul opus, cele usor dezinhibante influenteaza si ele in mod pozitiv activitatea sexuala. Spre exemplu toate aceste principii chimice tonice care totodata lupta impotriva stresului actioneaza asupra creierului, stimuland imaginatia, accentuand initiativa si gandirea pozitiva. De asemenea afrodisiacele naturale influenteaza in mod evident activitatea sexuala, cum ar fi Guarana. Aceasta este intrebuintata pe scara larga in America de Sud, in special Brazilia, avand efecte energizante, favorizand buna dispozitie, memoria si viteza de reactie.

Scapati de stres

Un efect negativ asupra activitatii sexuale si libidoului il reprezinta stresul, un inamic al sanatatii si totodata al vietii de cuplu. Stresul isi exercita influentele si in cadrul intim, astfel ca nu va puteti relaxa suficient si nici nu eliminati cu usurinta inhibitiile. Cele mai indicate in acest sens sunt tratamentele naturiste, spre exemplu preparate ce contin Maca. Aceasta este o planta folosita de peste 2000 de ani impotriva stresului, avand efecte energizante, vitalizante precum si de crestere a capacitatii de adaptare si rezistenta la efort fizic si intelectual.

Cum ar fi daca toti am zambi mai des?
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: