Setari Cookie-uri

Nuntile de vis ale vedetelor in 2008

Anul 2008 a fost intesat cu nunti ale vedetelor care mai de care mai scumpe si noncomformiste. Rochii de mireasa stralucitoare, pregatiri scumpe, ochii curiosi ai presei si ai fanilor, bani multi si invitati deosebiti, toate acestea au roit in jurul cuplurilor care si-au pus pirostriile anul acesta.

Cristina Spatar si Alin Ionescu

Regina R&B-ului Cristina Spatar si sotul sau, omul de afaceri Alin Ionescu, si-au unit destinele si in fata lui Dumnezeu pe 26 iulie la Biserica Santul Nicolae din Capitala unde au fost prezenti membrii familiei si cativa prieteni. Petrecerea s-a tinut la Palatul Stirbei, iar Cristina a purtat o rochie alba tip corset, care ii punea in evidenta formele, pe cand Alin un costum negru, elegant.

Cristina si-a dorit o nunta fastuoasa, demna de statutul sau de “regina R&B” si chiar asa a fost, mirii ocupandu-se de fiecare detaliu si nunta a iesit perfect. Meniul a fost unul traditional romanesc, dar a cuprins si cateva specialitati occidentale pentru a fi pe placul tuturor invitatilor, inclusiv al celor sositi din strainatate. Tortul a fost realizat din martipan si a avut sapte etaje, ornate cu trandafiri si orhidee.

Citește și:

Cu toate acestea insa traditia nu s-a putut pastra si mireasa nu a fost furata, purtand bijuterii in valoare de peste un milion si jumatate de euro, motiv pentru care a fost pazita ca un tezaur de cateva zeci de bodyguarzi. Cei doi au plecat apoi in luna de miere in Italia cu ganduri de a concepe un mostenitor.

Pentru mai multe poze click aici.

Andra si Maruta

Una dintre cele mai asteptate nunti din show-biz a avut loc pe 23 august, chiar de ziua miresei, cand Andra si Maruta au depus juraminetel dragostei la Targu-Jiu. Petrecerea de nunta a fost organizata pe o insula artificiala din oras unde au fost prezenti peste 800 de invitati precum si o sumedenie de curiosi. Cei doi au organizat totul in trei corturi imense, cu decoratiuni florale speciale si doua plasme mari pentru curiosi, trei torturi uriase si 50 de bodyguarzi. Andra a purtat o rochita scurta de vara, care ii lasa spatele la vedere, creatie Ersa Atelier, iar Catalin a imbracat un costum in valoare de 5.000 de euro de la Adina Buzatu.

Citește și:

Pentru mai multe poze click aici.

Alte cupluri celebre casatorite in 2008 au fost reprezentate de Dinu Maxer si iubita sa, Deea, Cristi Chivu si Adelina Elisei, CRBL si iubita sa Elena care au avut ca tema vestimentara tinuta mafiotilor din anii ’40 etc.

Vizionare placuta


Kudika
13 Ianuarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.