Setari Cookie-uri

Ce nu ne place la nunta - Forumul Grace

Nunta reprezinta un moment deosebit de important, pentru care ne pregatim mai bine de un an astfel incat totul sa iasa bine, fiecare invitat sa fie multumit si distractia sa fie de neuitat.

Nunta reprezinta un moment deosebit de important, pentru care ne pregatim mai bine de un an astfel incat totul sa iasa bine, fiecare invitat sa fie multumit si distractia sa fie de neuitat.

Insa niciodata nu vom reusi sa impacam toti invitatii, mai ales pentru ca oamenii au gusturi diferite. Mereu va fi cineva care va spune ca ceva nu i-a placut. Insa bine este sa fie cateva persoane, nu majoritatea acestora printre cei care au nemultumiri.

Ce nu v-a placut la nunta?

Cu siguranta fiecare dintre voi ati participat la macar o nunta. Exista ceva ce nu v-a placut in mod deosebit?

Cititoarea noastra mirifrum este prima care sa intrebat ce anume nu ne place la nunti: "Peste 6 luni de zile o sa ma casatoresc si eu. Este un moment pe care il astept cu placere dar care ma si sperie in acelasi timp :) La mai toate nuntile la care am fost, mereu am auzit invitatii plangandu-se de cate ceva. Eu as vrea ca toata lumea sa se simta bine. Voua ce v-a placut in mod deosebit la nuntile la care ati fost? Sau ce anume v-a deranjat? Nu ati fost asezata langa partener? Mancarea nu a fost pe gustul vostru? Astept sa-mi impartasiti din experientele voastre.. placute sau neplacute :)Va pup !"

Citește și:

Nelu_lumi ne spune: "Pe mine m-a deranjat la ultima nunta, lipsa spatiului pentru dans, daca e nunta trebuie sa te distrezi, cand ieseam la dans ne calcam pe picioare, mai mult ma enervam. Plus ca erau niste stalpi mari de rezistenta de care te tot loveai. Pacat,daca omul nu se simte bine si darul va fi pe masura."

Corinasus ne povesteste de asemenea o intamplare neplacuta: "Foarte urat este cand ciocnesti sampanie la intrarea in sala, cu mirii si apoi in loc sa te invite la locul tau, te lasa sa stai asa.... in mijlocul salii... pana se gandeste cineva din familie sa-ti arate unde sa te asezi!!"

Mons ne ofera mai multe informatii:

"La multe nunti, muzica este problema.
O alta problema, fumul de tigara.
Mancarea foarte proasta la altele
Mirii care in loc sa se distreze se vanturau agitati si stresati in toate partile, indispun invitatii. Delegati sarcini tuturor din familie iar voi sa fiti orbi si surzi la probleme , simti-ti-va bine,distrati-va asta e fumdamental pentru o nunta reusita.
Buchetele de piept care gauresc costumele si rochiile. Renuntati la ele , este o tiganie oricum."

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Februarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.