Setari Cookie-uri

Ce fac daca mirelui ii e frica? - Forumul Grace

Crezi ca daca ati stabilit data nuntii si v-ati pucat de pregatiri aproape nimic nu mai sta in calea reusitei voastre sau ca macar niciun obstacol nu va amana nunta? Ei bine, dar ce se intampla cand in apropierea nuntii mirelui i se face fricasi... vrea sa amane toate pregatirile?

Crezi ca daca ati stabilit data nuntii si v-ati apucat de pregatiri aproape nimic nu mai sta in calea reusitei voastre sau ca macar niciun obstacol nu va amana nunta? Ei bine, dar ce se intampla cand in apropierea nuntii mirelui i se face frica si... vrea sa amane toate pregatirile?

Stiu, pare o situatie urata, insa nu este deloc o poveste inventata, ea chiar exista in unele cupluri.

Cheregi_andreea este cea care ne povesteste: "Ne-am pus data nuntii pe 23 mai, dar iubitul meu nu mai e sigur. Ce e de facut? Oare chiar e numai frica sau sa ma gandesc la ce e mai rau..."

Fantome intreaba: "Ups...
Am inteles ca a-ti stabilit data nuntii. Intrbarea mea este: in ce stadiu sunteti cu pregatirile? Poate este prea multa bataie de cap pentru el."

Cheregi_andreea clarifica informatiile: "Nu stiu daca e bataia de cap sau doar frica de casatorie. Inca nu am inceput nimic, amana cat de mult poate, desi zice ca isi doreste dar ii e frica. Nu mai stiu ce sa fac.poate am vb eu prea mult de asta si l-am speriat..."

Citește și:

Cypcip e de parere ca ar trebui sa se grabeasca, nu sa amane: "UPS UPS UPS... pai daca nunta e anul asta e cam groasa treaba ca mai e putin tare si aveti atatea de rezolvat ... adica eu am nunta in oct anul asta si deja restaurantul , muzica, fotograful, cel ce filmeaza, toate sunt contractate, si bautura incepem sa o luam... Draga mea vezi sa nu te trezesti doamne fereste singurica la altar. Incearca sa vb cu el si sa rezolvi problema sa vezi ce e in capusorul lui..."

Fantome banuieste ca ceva nu ar fi in regula: "Dumnezeule...

Ce nu inteleg eu este ca inca nu aveti amanetata decat sala. Noi cu 4-5 luni inainte de nunta, aveam cam tot. Nu sunt sigura daca invitatiile erau facute dar in rest...

Pot sa te intreb de cat timp sunteti impreuna si cand a-ti hotarat sa va casatoriti?"

Vizionare placuta


Kudika
3 Martie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.