Setari Cookie-uri

Ce fac daca mirelui ii e frica? - Forumul Grace

Crezi ca daca ati stabilit data nuntii si v-ati pucat de pregatiri aproape nimic nu mai sta in calea reusitei voastre sau ca macar niciun obstacol nu va amana nunta? Ei bine, dar ce se intampla cand in apropierea nuntii mirelui i se face fricasi... vrea sa amane toate pregatirile?

Andreea raspunde: "Suntem inpreuna de 2 ani... nu ne-am apucat de nimic altceva pt ca mereu zicea ca este timp. Ce e adevarat e ca stam intr-un orasel destul de mic, cu multi fotografi, muzicanti, poate nu ar fi o problema dar....asta e. Am anulat chiar eu nunta. Nu vreau eu sa fac un pas pe care sa il regret. Il iubesc dar nu mai sunt sigura ca sentimentul e reciproc. Mersi pt mesaj, sper sa ma pot obisnui cu ideea ca nu mai are loc nunta..."

Fantome o incurajeaza: "Cineva a spus ca in orice rau zace si un bine. Poate nu e el "alesul". Nu am cum sa-ti alin suferinta, nu am cuvinte care sa te scoata din impas, dar iti pot oferi un umar sa plangi, sa te racoresti. Apoi iti voi spune o tampenie ca sa te fac sa razi. Capul sus!"

Voi ce sfaturi i-ati oferi intr-o astfel de situatie? Cum ar fi mai bine? Va asteptam sa ne vorbiti mai jos, in ribrica de comentarii, sau pe Forumul Grace.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Martie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.