Setari Cookie-uri

Test inainte de nunta. Rezultat: picat!

Fiecare femeie isi doreste in adancul sufletului sau sa se casatoreasca, sa isi poata intemeia o familie si sa se implineasca intru totul ca femeie, iubita si mama! De multe ori, tocmai din aceasta dorinta de a gasi barbatul potrivit cu care sa se casatoreasca femeile accepta chiar prima cerere in casatorie, fericite ca au aceasta ocazie, ca li se deschide acest drum spre fericire, fara a analiza prea bine daca el.... chiar este alesul. Conform vechii vorbe Te grabesti ca fata mare la maritat.

Apoi m-a cerut in casatorie. Simteam, cu acea intuitie care niciodata nu minte o femeie, ca la mijloc sunt ineterese financiare. Stiam ca nu asa iubeste el. Am zis da... dar nu erau vorbele mele. Nu mai eram sigura ca il vroiam alaturi pentru toata viata si cu atat mai putin ca el ma vroia astfel. Asa ca m-am gandit sa-l supun unui test.

Stiu, va ganditi la cel in care ispita ar fi o femeie iar “raspunsul” lui gresit ar fi inselarea. Dar nu, nu acesta a fost testul. In schimb am vrut sa aflu cat de mult imi este alaturi si mai ales suspiciunile mele cu privire la interesele lui financiare. Astfel... i-am zis ca sunt anumite motive la mijloc si ca nu imi mai pot exercita pentru mult timp meseria de medic, va trebui sa renunt si sa ma reprofilez, iar pana imi voi gasi un alt serviciu, ma voi specializa in alt domeniu si voi reusi probabil sa imi redeschid o afacere (aveam cabinet personal) va trebui sa ma sustina, sa-mi fie alaturi. Am citit pe chipul sau nemultumirea...

Citește și:

Insa eu continuam cu un entuziasm teatral pregatirile de nunta. N-a durat mult pana sa-mi spuna ca nu mai vrea sa fim impreuna... L-am intrebat de ce, iar el a fost sincer, lucuru de apreciat de altfel. Sinceritatea lui de atunci a fost singurul motiv care m-a convins ca merita sa ramanem macar prieteni. La scurt timp am aflat si ca ma inselase... vazand ca ne-am despartit o buna prietena care lucra in aceeasi companie cu el (nici eu nici el nu stiam ca ea lucreaza acolo) mi-a zis ca el avea o relatie cu o colega de serviciu... Mi-a fost greu sa o cred, dar mi-a certificat prin pozele de grup ale companiei facute cu diverse ocazii.

Pacat... era singurul barbat care intr-adevar se afla pe aceeasi lungime de unda cu mine. Pacat ca mi-a tradat increderea – cel mai de pret lucru pe care i-l poti oferi persoanei pe care o iubesti.

Vizionare placuta


Kudika
9 Aprilie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.