In viata ai multe alegeri marunte de facut, incepand cu ce mananci la o masa sau ce pereche de pantofi inclati la serviciu si culminand cu alegerile mari. Da, in aceasta viata femeia are cateva mari alegeri de facut, una dintre cele mai mari fiind alegerea mirelui, barbatul care sa-i fie tata copiilor ei, pe care sa-l sustina, sa-l iubeasca si alaturi de care sa intemeieze o familie. Sunt multi barbati pe lumea asta iar ceea ce isi doreste in general o femeie de la un barbat nu-i chiar complicat: sa o inteleaga, s-o sustina, sa fie cald, romantic, sa o asculte, sa o ajute la treburile casnice, sa n-o insele, sa faca impreuna o casa si nu in ultimul rand sa-i faca mici cadouri si sa-i spuna ca pentru el e cea mai frumoasa femeie din lume. Pare simplu si totusi uneori barbatul ideal este asa de greu de gasit...

Dragoste in cuvinte: Citate inspirationale pentru povesti de dragoste nemuritoare

Traim langa un om ani buni si in tot acest timp se poate schimba, am cunoscut un om acum cativa ani iar acum... e eltul. Adesea in relatii oameni constata ca nu isi mai cunosc partenerul la un moment dat! Asadar, cum ne alegem... mirele?

Acest subiect a fost deschis si pe Forumul Grace unde am incercat sa gasim unele solutii. Zarraza este cea care a lansat topicul: "multi ani de prietenie, de dragoste impartasita, de iubire, fericire si tot ceea ce poate fi mai frumos, clipe de neuitat....
Dar se apropie nunta si totul devine dintr-o data stresant, celalalt devine prea cicalitor, prea stresant, apar certuri si contradictiii, ceva parca nu mai merge.... Esti tu ceea ce vrea el, e oare el ceea ce vrei tu? Intrebari care asteapta raspuns..."

Oana_Trifu ii explica faptul ca aceste lucruri sunt normale inainte de nunta: "zarraza: e normal sa panichezi putin cand stii ca iei o decizie pe viata. daca pana acum va intelegeati perfect inseamna ca nu sunt decat temeri pre-casatorie. Cred... "

O alta cititoare ne spune astfel: "Nu exista miri care sa nu se certe mai des inaintea nuntii. Totul e sa nu va omoriti... :-) Faceti amandoi compromisuri pentru nunta asta si tineti minte ca voi sunteti cei care hotarasc la nunta voastra. Vei vedea, oricate s-au intamplat inainte de nunta, ziua aceea va fi magica. Nu dispera, nu inseamna ca nu mai e barbatul pe care-l cunosti si-l iubesti, dar totul pare exagerat in stresul de dinainte, cand aveti atatea de facut si vi se pare ca nu mai aveti timp sau bani sau... whatever. Cand iti vine sa-l omori, saruta-l... :-) Multa bafta! "

Secretele targurilor de nunti: Ce trebuie sa stie o viitoare mireasa
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: