Setari Cookie-uri

Alegerea... MIRELUI!

In viata ai multe alegeri marunte de facut, incepand cu ce mananci la o masa sau ce pereche de pantofi inclati la setviciu si culminand cu alegerile mari. Da, in aceasta viata femeia are cateva mari alegeri de facut, una dintre cele mai mari fiind alegerea mirelui, barbatul care sa-i fie tata copiilor ei, pe care sa-l sustina, sa-l iubeasca si alaturi de care sa intemeieze o familie. Sunt multi barbati pe lumea asta iar ceea ce isi doreste in general o femeie de la un barbat nu-i chiar complicat: sa o inteleaga, s-o sustina, sa fie cald, romantic, sa o asculte, sa o ajute la treburile casnice, sa n-o insele, sa faca impreuna o casa si nu in ultimul rand sa-i faca mici cadouri si sa-i spuna ca pentru el e cea mai frumoasa femeie. pare simplu, si totusi uneori barbatul ideal este asa de greu de gasit...

Lary crede ca pentru toate cuplurile pregatirile de nunta sunt stresante: "Buna . Eu cred ca anul inainte de nunta e critic pt toata lumea. Nu esti de acord cu nimic nu faci compromisuri vrei ceva el altceva si dc mai intervin si rude esti un om mort.daca poti sa treci peste e ok, daca nu un stres in plus pana la ziua nuntii. E normal daca nu ar exista certuriile de rutina ar fi un semn de intrebare . Toti suntem panicati dar incet incet trebuie sa ajungem iar pe linia de plutire. Cu 8 luni inainte de nunta noi nu suntem de acord cu nimic din lista dar asta e :f acem compromisuri ca altfel e grav . Bafta si o sa vezi ca toate se vor rezolva si o sa aveti o nunta perfecta. "

Nu implicati si pe altii sunt sfaturile cititoarei Cristinasfg: "Asa este inainte de nunta toata lumea se panicheaza. Si ea si el. Pentru ca pentru amandoi se apropie un moment important. Dar ideea este sa nu permiteti implicarea altora. Noi am facut nunta singuri dar trebuie sa va soun ca parintii (aici vorbesc despre ai lui) au incercat foarte mult sa ne convinga sa facem lucrurile cum vroiau iei. Si nu o data ne-am certat din cauza lor. Dar totul a trecut, noi am zis ca iei si am facut ca noi. Si am avut o nunta superba Cu emotiile de rigoare dar frumoasa, exact asa cum ne-am dorit. Voi doi sunteti ce conteaza si sunteti suficientipentru a face o nunta frumoasa. Va doresc multa bafta si sa aveti nunta de vis. Va pup."

Citește și:

Pentru toate cuplurile sunt normale certurile inainte de nunta? Poate ca si in aceste momente ar trebui sa aveti interese cat de cat comune daca va potriviti, poate... Va asteptam pe Forumul Grace sa discutam mai multe despre acest subiect!

Vizionare placuta


Kudika
21 Aprilie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.