Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba
Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Nuntile deosebit de romantice, pe malul marii, sunt cele mai preferate pentru sezonul cald, fiind alese cu placere de cele mai cunoscute vedete dar si de multe alte cupluri. Sa organizezi o nunta pe plaja poate fi destul de dificil, insa rezultatele merita din plin. Desi organizarea privind aprobarile este putin mai dificila, totusi aceste nunti estivale sunt mai putin pretentioase decat cele organizate in restaurante si mult, mult mai romantice si apreciate de invitati, lasand in urma amintiri deosebite.

Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

Nunta pe plaja ofera o libertate vasta privind organizarile. Nu trebuie sa va faceti griji pentru invitati, pe majoritatea dintre acestia ii puteti convinge usor spunandu-le cat de util le poate fi un week-end pentrecut la mare, ce bucurosi ar fi copii, cat de bine ii prinde bronzul si ce sanatoasa este briza sarata! In privinta rudelor mai in varsta, acestea oricum ar fi trebuit sa se deplaseze la voi in localitate daca ati fi ales o nunta clasica, astfel ca... doar isi vor modifica traseul. Puteti inchiria un microbuz pentru transport, cu punct comun de plecare pentru toti cei care nu se pot deplasa individual. Cununia religioasa de asemenea poate fi realizata pe plaja, insa nu este obligatoriu ca fiind ceva specific pentru nuntile la mare. De asemenea puteti ramane direct in luna de miere pe care sa o petreceti la mare.

Pregatirile de nunta

In principal trebuie inainte de toate sa inchiriati o portiune de plaja la primarie pentru a fi convinsi ca nu vor participa la nunta voastra persoane neinvitate. Mai exista o varianta, aceea de a organiza nunta pe o plaja privata a unui hotel, reusind astfel sa rezolvati si problema casazii pentru unele persoane daca este cazul.

Specific pentru decorul unei nunti pe plaja

Spre deosebire de orice alta nunta marea are ca specific nisipul si vantul, briza puternica, rece si umeda. De aceea chiar daca invitatii vor dori sa se plimbe desculti pe marginea marii si sa simta nisipul umed, totusi locul de desfasurare al nuntii trebuie sa prezinte o podea din lemn pe care sa fie asezate mesele ori macar alei pe care invitatii sa merga, la fel si chelnerii. Ringul de dans trebuie de asemenea amenajat si aici apare un nou avantaj si anume ca marimea lui, amplasarea si decorur vor fi in totalitate dupa gustul vostru ci nu impuse de spatiul dedicat de un restaurant, unde sunteti obligati la adaptare. Este indicat ca nunta sa o desfasurati intr-un cort pentru ca desi este vara, noaptea briza marii este puternica si rece.

Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: