Setari Cookie-uri

In trend: nuntile pe malul marii

Nuntile deosebit de romantice, pe malul marii, sunt cele mai preferate pentru sezonul cald, fiind alese cu placere de cele mai cunoscute vedete dar si de multe alte cupluri. Sa organizezi o nunta pe plaja poate fi destul de dificil, insa rezultatele merita din plin. Desi organizarea privind aprobarile este putin mai dificila, totusi aceste nunti estivale sunt mai putin pretentioase decat cele organizate in restaurante si mult, mult mai romantice si apreciate de invitati, lasand in urma amintiri deosebite.

Decorul trebuie sa implice elemente specifice marii, sa fie mai mult romantic decat elegant. Florile trebuie sa aiba culori potrivite locului, sunt recomandate florile exotice. Puteti crea un decor romantic, cu boluri in care sa fie aruncate haotic scoici sau alte elemente marine, fetele de masa ornate cu stele de mare. Puteti oferi invitatilor ca marturii bratari din scoici si melci sau brelocuri cu animale marine sau alte obiecte semnificative. Lumanarile sunt indispensabile, chiar daca este o noapte de vara, nu uitati ca briza marii este destul de rece. Pentru anul acesta sunt la moda lumanarile plutitoare, parfumate, asezate in boluri delicate, potrivite pentru o nunta pe plaja. Puteti folosi si alte elemente decorative, spre exemplu ornamente ce imita ancore, lanturi si carme etc. Tot pentru decor ar fi superb un castel imens de nisip amplasat spre mare, de frumusetea caruia sa se bucure toti cei prezenti. Ringul de dans poate fi imprejmuit de un gardulet format numai din lumini. Va avea un efect extraordinar in privinta atmosferei create. De asemenea exista suporturi de lumanari suspendate, insa nu este indicat sa le montati deasupra ringului de dans decat daca prezinta locas in care sa se scurga ceara topita.
Pentru ca marea este asa aproape, puteti organiza diverse jocuri pe plaja sau diverse metode adaptate zonei pentru rascumpararea miresei. De asemenea o idee superba care doar la mare poate prinde o frumusete atat de intensa este ca focurile de artificii sa fie aruncate deasupra marii, daca aveti posibiliatea sa cereti celor care au organizat spectacolul de artificii sa le trimita dintr-o bara. Reflexiile in mare si intinderea luminilor pe tot cerul senin vor crea un spectacol deosebit de frumos. Invitatii se pot bucra de asemenea de o pllimbare pe malul marii si chiar de o baie in mare in toiul noptii.
Frumusetea si unicitatea unei nunti pe plaja nu va fi niciodata uitata, lasand o urma frumoasa in amintirile voastre si ale invitatilor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Iunie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.