Setari Cookie-uri

Si barbatii viseaza la ziua nuntii

Chiar daca sunt tacuti in ceea ce priveste ziua nuntii si se prefac ca pe ei ii intereseaza mai putin, vorbesc rar despre asta sau chiar evita subiectul, am constatat discutand cu mai multi barbati ca, undeva ascuns in sinea lor, si ei viseaza la casatorie si la ziua nuntii. Ba chiar au un plan bine pus la punct (desi in majoritatea cazurilor se intampla dupa cum vrea mireasa) sesizand ca unii barbati viseaza pana si la tipul rochiei pe care o va purta mireasa, coafura, culoarea rochiei si a parului, asadar, viitoare mirese, intrebati-i si pe ei, macar pe ocolite, daca nu cumva au astfel de viziuni, ar putea reprezenta o sursa buna de inspiratie si parerile lor.

Chiar daca sunt tacuti in ceea ce priveste ziua nuntii si se prefac ca pe ei ii intereseaza mai putin, vorbesc rar despre asta sau chiar evita subiectul, am constatat discutand cu mai multi barbati ca, undeva ascuns in sinea lor, si ei viseaza la casatorie si la ziua nuntii. Ba chiar au un plan bine pus la punct (desi in majoritatea cazurilor se intampla dupa cum vrea mireasa) sesizand ca unii barbati viseaza pana si la tipul rochiei pe care o va purta mireasa, coafura, culoarea rochiei si a parului, asadar, viitoare mirese, intrebati-i si pe ei, macar pe ocolite, daca nu cumva au astfel de “viziuni”, ar putea reprezenta o sursa buna de inspiratie si parerile lor.

Iata ce marturisiri frumoase as spune eu am cules de la cativa dintre acestia.

Valentin este un barbat de 29 de ani, inca necasatorit, dar are in planuri si acest eveniment pentru vara anului viitor. Mi-a placut foarte mult marturisirea lui, astfel ca nu m-am putut abtine sa nu incep cu el: “Nu sunt un tip romantic sau poate ma abtin sa fiu, dar la ziua nntii am visat precum viseaza o fetita inca de mica. Da, vroiam si eu o familie asa fericita cum aveau parintii mei si aflasem ca pentru asta trebuie sa fac nunta si inainte de toate sa imi gasesc o mireasa. MI-o imaginam cu parul buclat, saten deschis, cu ochi mari, verzi, intr-o rochie ca de printesa, alba in majoritatea ei, insa cu putin roz pal pe poale, iar in dreptul bustului tot roz si incinsa cu un cordon verzui. Poate ca e cam colorata, dar tot la fel mi-o imaginez si acum, cu parul in vant, cu un colier foarte finut, fara voal si cu un buchet mic de trandafiri albi, simplu, fara nimic altceva, nu fundite, bilute, frunze etc. Singurele imagini care imi veneau in minte si asa a ramas si acum nu sunt nici din biserica, nici din petrecrea de nunta, ci ca am fura putin timp de undeva sa ne retragem amandoi printre pomi si sa petrecem putin timp impreuna. Mi-as dori sa o tin atunci in brate cu sentimentul acela ca este a mea, ca o am zi de zi langa mine.

Citește și:

Claudiu, in varsta de 26 de ani, necasatorit inca, nu este asa visator si nu viseaza atat de multe detalii: “Nu pot spune ca visez la ziua nuntii, nu stiu, nu m-am gandit si daca o fac imi trece prin fata ochilor o imagine rapida cu ea intr-o rochie alba stufoasa, clasica, si gata. Insa visez la acea femeie pe care sa imi doresc sa o am mereu langa mine, sa stiu ca atunci cand vin acasa o gasesc imbracata sumar cu problemele ei de seara, ca doarme langa mine, ca facem impreuna tot felul de activitati, ca pur si simplu o simt ca un suflet, poate singurul, caruia ii dau voie sa vina asa aproape de mine. Sa ma amuze cand se enerveaza si sa o savurez cand se bucura ca un copil. Visez la acea stabilitate sentimentala, desi nu sunt deloc expert in asta daca ma uit in urma in viata mea intima. Oricum, nu am gasit-o inca, dar cred ca am sa o caut mereu, oricat de burlac ma afisez eu. Casatoria e mai putin importanta pentru mine, dar daca o fi pentru ea, o s-o fac, macar sa o gasesc.”

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.