Setari Cookie-uri

Si barbatii viseaza la ziua nuntii

Chiar daca sunt tacuti in ceea ce priveste ziua nuntii si se prefac ca pe ei ii intereseaza mai putin, vorbesc rar despre asta sau chiar evita subiectul, am constatat discutand cu mai multi barbati ca, undeva ascuns in sinea lor, si ei viseaza la casatorie si la ziua nuntii. Ba chiar au un plan bine pus la punct (desi in majoritatea cazurilor se intampla dupa cum vrea mireasa) sesizand ca unii barbati viseaza pana si la tipul rochiei pe care o va purta mireasa, coafura, culoarea rochiei si a parului, asadar, viitoare mirese, intrebati-i si pe ei, macar pe ocolite, daca nu cumva au astfel de viziuni, ar putea reprezenta o sursa buna de inspiratie si parerile lor.

Marius ne marturiseste: “Mi-e frica de ziua nuntii,de casatorie, desi teoretic stiu ce inseamna asta, practic ma simt departe de conceptul ei. Nu visez la ziua nuntii, pot sa imi imaginez, dar cred ca de fiecare data altceva. Insa visez mereu la momentul in care o voi cere in casatorie. Mi se pare mult mai important momentul asta decat nunta in sine, il vad plin de emotii, ma vad deja tahicardic, cu un mare grad de inconstienta caci nu stiu ce fac, nici daca e bine, nici daca e rau, dar probabil daca fac asta chiar o iubesc si o vreau langa mine asa cum e ea, fara sa vreau sa schimb ceva. Am gasit-o, cred, si spun asta pentru ca e pentru prima data cand in visele mele de cerere in casatorie o gasesc pe ea, nu o iluzie, si cred ca asta spune multe despre ceea ce simt. Nu va zic cum vreau s-o cer, nu cumva sa-mi ia ideea altul.”

Laurentiu are 27 de ani si urmeaza sa se casatoreasca: “Nu pot zice ca visez la ziua nuntii, am lasat-o pe ea sa faca totul dupa gustul ei, imi plac gusturile ei, e ingenioasa si originala. Eu visez la viata de casatorie. Toti prietenii imi spun ca nu sunt prea normal, asa o fi, dar siguranta aia in relatie pe care cred eu ca doar casatoria ti-o da simt ca o sa ma faca fericit. Imi doresc asta, am o mie de planuri pentru viata cand vom locui impreuna si un milion de ganduri si sperante pentru atunci cand bom avea un bebe. Eu am crescut in relatii stranse cu toti membrii familiei mele, inca un frate, si duc atat de mult dorul acelei linisti si sentimentului ca, undeva, esti iubit chiar si atunci cand esuezi in unele planuri, de sustinerea aceea pe care doar familia ti-o poate da. Si o vreau venita dintr-o familie cladita de mine, nu una care mi s-a dat deja, imi place tot ce inseamna o viata de cuplu in adevaratul sens al cuvantului. Prietenele imi spun ca mi-ar face o clona:)).”

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.