Daca as schimba ceva la prima oara...

A plouat cu "ani" - unele dintre noi ar fi schimbat varsta, cu circumstante pentru unele dintre noi momentul magic a concis gresit cu o persoana nepotrivita, locul nefast, canapeaua incomoda, ora decalata, simturile amortite sau prea ascutite, dorinta de a satisface o oarecare curiozitate sau imboldul necugetat de a scapa odata pentru totdeauna de gura rea a fetelor mai experimentate.


A plouat cu "ani" - unele dintre noi ar fi schimbat varsta, cu circumstante – pentru unele dintre noi momentul magic a concis gresit cu o persoana nepotrivita, locul nefast, canapeaua incomoda, ora decalata, simturile amortite sau prea ascutite, dorinta de a satisface o oarecare curiozitate sau imboldul necugetat de a scapa odata pentru totdeauna de gura rea a fetelor mai experimentate.

A fost o discutie de aduceri aminte, oftaturi, strambari din nas, inrosiri pana in varf de urechi, destainuiri intime mai mult sau mai putin voalate asa ca intre fete devenite de ceva timp femei, sotii si mame. Ceva gen sexul feminin in deplinatatea facultatilor maturitatii incercand sa raspunda unei intrebari adolescentine si puerile si sa rupa in patru problema grava a primei experiente sexuale. Bineinteles ca toate intrebarile si raspunsurile au avut loc prin teleportari inapoi in timp si sub influenta lichiorului de parfum de ciocolata. Dupa multe ezitari, intrebarea a inceput sa prinda curaj si curajul, timid incurabil, a ajuns si pe buzele noastre sub forma de raspunsuri.
Citește și:

In raspunsuri a plouat cu “ani” - unele dintre noi ar fi schimbat varsta, cu circumstante – pentru unele dintre noi momentul magic a concis gresit cu o persoana nepotrivita, locul nefast, canapeaua nepotrivita, ora gresita, simturile amortite sau prea ascutite, dorinta de a satisface mai mult o curiozitate sau imboldul necugetat de a scapa odata pentru totdeauna de gura rea a persoanelor mai experimentate. Intr-un final s-a ajuns si la adevar.

Unele si-ar fi dorit brate mai pasionale, altele gesturi mai tandre, altele minciuni mai multe, altele adevaruri exprimate altfel, altele circumstante mai romantice si mai potrivite viziunii personale a unui “prima data”. Una singura a marturisit deloc rusinata... ca nu regreta nimic la propriu "prima data"... cea care a devenit sotia primului barbat din viata ei. Restul... cred ca am invidiat-o. De ce? Asa cum suntem, in lumea libertina de astazi in care ne dam mari ca sunt liberi si independenti, daca vrei o relatie serioasa cu un barbat serios, nu este deloc recomandat sa insirui mai mult de 2-3, maxim 4 barbati pe lista experientelor memorabile din viata ta.

Citește și:

Daca as schimba eu ceva la prima data... am avut nevoie de o pauza de gandire mai substantiala si mai de lunga durata poate decat experienta in sine. Sunt casatorita. Legata de ceva ani de un barbat despre care pot spune ca m-a invatat adevarata intimitate. Sigur... a trecut prea mult timp ca sa mai doresc sa schimb ceva si daca as vrea oricum nu am harul de a porni in cautarea timpului pierdut. Si mai ales de a-l gasi.

Vizionare placuta


Kudika
28 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri