Daca as schimba ceva la prima oara...

Daca as schimba ceva la prima oara...
Kudika
28 Iulie 2009

A plouat cu "ani" - unele dintre noi ar fi schimbat varsta, cu circumstante pentru unele dintre noi momentul magic a concis gresit cu o persoana nepotrivita, locul nefast, canapeaua incomoda, ora decalata, simturile amortite sau prea ascutite, dorinta de a satisface o oarecare curiozitate sau imboldul necugetat de a scapa odata pentru totdeauna de gura rea a fetelor mai experimentate.

Si chiar mai conteaza acum, dupa ce au trecut atatia ani, dupa ce ne-am pierdut in alte brate, am sarutat alte buze, am impartasit intimitatea si placerea cu un alt trup, am privit goliciunea unui alt barbat, am impartit cerul cu un alt suflet, am savurat minutele de dupa cu un altcineva? Mai conteaza oare dupa ce unele dintre noi am avut poate alte experiente de regretat, alte imbloduri de condamnat, alte mustrari de constiinta de efectuat, alt timp nesincronizat, etc.? Daca acum esti implinita sufleteste si sexuala, ai parte de pasiune si atractie sexuala si le oferi unui barbat care te merita si in plus te si iubeste, iar tu ii raspunzi identic, mai prezinta vreo importanta faptul? Chiar mai conteaza in circumstantele de acum a fost un prima oara de atunci? Sau ca l-ai impartit cu un cineva deosebit pe care il considerai menit? Sau deloc...

A fost insa ceva. Poate deloc important, poate prea important, insa deloc de uitat. Cu una cu doua, cu ani si inaintarea in varsta, oricat te faci ca ai uitat, nu uiti atat de usor. Daca esti femeie... Daca esti barbat, ai sanse mult mai mari sa uiti. Prima experienta sexuala se asaza cuminte, in varful cutiei cu amintiri, printre primele pe care le porti cu tine o viata intreaga. E suficient sa scormoni pret de o secunda prin ele si ajungi sa te intrebi cu stupoare cum de tocmai aceasta amintire o gasesti acolo. Stiti mitul cu prima data nu se uita niciodata? Ma indoiesc ca este doar un mit. Este adevarul dezbracat de tot: prima experienta sexuala marcheaza o femeie pentru toata viata. Urat sau trist, odios sau divin, incitant sau monoton, splendid si plin de entuziasm sau plin de remuscari si de cainta, nepasator sau prea tolerant cu tine insati, nu ai cum sa uiti cand ai devenit femeie.

Mara

Sursa: Garbo.ro

Citeste si alte articole pe Garbo. Noi iti recomandam:

Copii fara copilarie
De ce casatoria este cea mai sexy stare de spirit?
Libertatea in cuplu, un drept necesar!

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri