Secretele unei iubiri de durata

Secretele unei iubiri de durata
Kudika
6 August 2009

Un prieten imi zicea odata ca pentru el femeia nu trebuie sa fie neaparat frumoasa, dar sa stie sa fie sexy, sa nu se ofere mereu, ci sa-i tina treaza pofta, sa il atraga si sa il respinga, sa fie inteligenta si cu gusturi fine, sincera si vesela.

Un prieten imi zicea odata ca pentru el femeia nu trebuie sa fie neaparat frumoasa, dar sa stie sa fie sexy, sa nu se ofere mereu, ci sa-i tina treaza pofta, sa il atraga si sa il respinga, sa fie inteligenta si cu gusturi fine, sincera si vesela.

Dar cum poti mentine o relatie fericita pe o durata lunga de timp? Cum sa combati rutina si sa lupti cu curiozitatea sau obisnuinta? Pe Forumul Lumea e mica am gasit o serie de utilizatori cu pareri foarte interesante.

"Din experienta stiu ca o relatie fericita inseamna sa respecti teritoriul celuilalt fara sa fugaresti visuri care nu exista si fara sa gonesti dupa aventuri care se sfarsesc asa cum au inceput. Un barbat tratat astfel nu numai ca va respecta persoana de langa, dar va avea grija sa nu ramana niciodata fara ea. Gelozia de ambele parti inseamna de fapt neincredere in sine. Cand doua persoane nu sunt compatibile si nu pot construi impreuna o relatie, la un moment dat, aceasta relatie se va rupe si nici tipetele, rugamintile, obisnuinta sau durerea nu o vor mai aduce inapoi. In aceasta situatie, invatati sa renuntati amical unul la celalalt si veti descoperi ca dupa sentimente de iubire se pot naste si sentimente de prietenie. O relatie fericita trebuie sa se bazeze pe prietenie, iubire si respect. De aici vine si restul. Iubiti-va fara sa-l ingraditi sau sufoca pe celalalt! Aceasta este reteta sigura pentru o relatie fericita.", este de parere amda.

"De regula, barbatii sunt iubitori de nou si sunt atrasi de persoanele la inima carora ajung destul de greu. Prin natura lor, sunt niste luptatori, unii intr-o mai mare, altii intr-o mai mica masura. Un barbat devine indiferent fata de o persoana (chiar si cu persoana iubita) in momentul in care constata ca aceasta nu-i mai poate arata nimic nou, nu-l mai incita cu felul sau de a fi. Barbatii devin indiferenti in momentul in care persoana de langa el se plafoneaza, nemaiavand nimic de dezvaluit. Oamenii, fie ei barbati si femei, fie cupluri casatorite sau in faza de prietenie, trebuie sa invete sa se descopere treptat in fata celor din jur. Nu dai niciodata totul deodata, surprinzi intotdeauna cu ceva nou, cu ceva placut si in felul acesta atragi asupra ta atentia si admiratia. Fii tot timpul intr-o permanenta schimbare! Iubeste-l, dar nu-l sufoca cu asta! Nu fi posesiva, ci dimpotriva, fa-l sa te doreasca! Imbraca-te sexy, dar n-o face doar pentru a-i atrage lui atentia. Fa-o pentru ca tu sa te simti sexy si plina de incredere in tine!

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri