Setari Cookie-uri

Secretele unei iubiri de durata

Un prieten imi zicea odata ca pentru el femeia nu trebuie sa fie neaparat frumoasa, dar sa stie sa fie sexy, sa nu se ofere mereu, ci sa-i tina treaza pofta, sa il atraga si sa il respinga, sa fie inteligenta si cu gusturi fine, sincera si vesela.

Fii eleganta, carismatica, fa glume cu bun simt si cu substrat, poate chiar cu o usoara tenta erotica. Fa-ti o obisnuinta din a fi asa! Fa-te relativ greu accesibila sentimental, dar incanta intotdeauna cu prezenta ta. Deprinde-ti gratiile unei regine! Fii atenta la detalii, atat in ceea ce te priveste dar si cu tot ce se intampla in jurul tau. Fii verticala si diplomata! Arata ca iubesti atat cat sa ispitesti, chiar daca in inima ta este mult mai mult de atat. Romantismul barbatilor nu se compara cu cel al femeilor, femeile se afla pe primul loc in privinta romantismului. Starneste-i din nou atentia asupra ta prin ceea ce ti-am spus, lasand in urma o usoara tenta de ignoranta in ceea ce-l priveste. In toate, pastreaza proportia!", ne sfatuieste cu cele mai bune intentii un alt utilizator.

Anne-marie considera ca "o relatie nu este niciodata complet fericita si in permanenta trebuie imbunatatita. Unei relatii ar trebui sa ii alocam mult mai mult timp decat o facem in mod obisnuit. Trebuie sa incercam tot timpul sa surprindem, sa nu ne inecam in ideea: "am o relatie, numai eu exist pentru el". Si nici invers! Sa nu uitam ca barbatii sunt niste pradatori din fire. Recent, o doamna de varsta a III-a mi-a dat o importanta lectie de viata. Cand am intrebat-o de ce isi cumpara haine pe care in mod normal le-ar purta in oras, iar nu acasa, mi-a raspuns ca cel mai important este sa o vada sotul atragatoare, sexy si tot timpul aranjata. Chiar si acasa!" "Oare cate dintre noi nu vin acasa, fac un dus si se schimba in cele mai confortabile pijamale, nu intotdeauna si cele mai sexy?", intreaba aceasta.

Citește și:

Secretul relatiei tale fericite care este? Daca vrei sa ne impartasesti reteta personala de fericire si implinire, noi o asteptam chiar aici, pe Grace, sau in cadrul forumului de pe lumeaemica.ro.

Vizionare placuta


Kudika
6 August 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.