Setari Cookie-uri

Cum sa nu dai faliment in iubire

Cea mai mare fabrica de fericire zilnica din lume este iubirea. Cel mai mare faliment din lume se inregistreaza zilnic in aceeasi industrie a iubirii. Zilnic, vezi oameni care raman fara locuri de munca. Zilnic, vezi unii cum sunt inlocuiti de altii.


Cea mai mare fabrica de fericire zilnica din lume este iubirea. Cel mai mare faliment din lume se inregistreaza zilnic in aceeasi industrie a iubirii. Zilnic, vezi oameni care raman fara locuri de munca. Zilnic, vezi unii cum sunt inlocuiti de altii.

Cum sa-ti feresti inima de faliment pe timp de criza? Am citit sfaturi peste sfaturi si am ascultat teorii si experiente multe. Multe si bune! Putine si slabute! Sa va spun insa ceea ceea ce am invatat din experienta sufletului meu si pe pielea fericirii mele. Sa va spun ceea ce imi spun greselile mele, prostia si intelepciunea mea, frumusetile mele... toate ale mele. Am fost data afara din joburi care mi-au placut. De multe ori pe motiv de incompetenta si lipsa de experienta: prea tanara, prea visatoare, prea mult entuziasm si pasiune, prea multe asteptari sau prea putine, conceptii prea asemanatoare cu ceea ce se cerea pe piata iubirii acum o suta de ani sau prea fanteziste si futuriste, prea asemanatoare cu ceea ce se va cere peste 100 de ani.

Citește și:

De doua ori, mi-am prezentat onorabil, cu demnitate si mandrie, demisia din functia din specialist in relatii care nu mai merg, dar pe care le prelungesti infinit de mult si in nesimtire, de dorul anticipat al comoditatii. Nu de putine ori am fost data afara pe nedrept! Pe o singura usa am iesit de buna voie si nesilita de nimeni si pe aceeasi singura usa mi-am dorit sa ma mai intorc. Si m-am intors cu rusine, cu dorinta de a-mi rascumpara nechibzuintele. Pe aceeasi usa mi s-a spus ca nu mai sunt primita. In fata aceleiasi usi am stat, am batut, am implorat, m-am batut cu pumnii in piept ca vreau sa-mi fie intelese greselile si acceptate scuzele de om. Din fata aceleiasi usi, am plecat mai departe convinsa ca mai trebuie sa bat mult si bine si pe la alte usi.

Cea mai mare fabrica de fericire zilnica din lume este iubirea. Cel mai mare faliment din lume se inregistreaza zilnic in aceeasi industrie a iubirii. Zilnic vezi oameni care raman fara locuri de munca. Zilnic vezi unii cum sunt inlocuiti de altii. Vezi oameni care ies dezamagiti si cu capul plecat de pe portile fabricii de iubire, gandind ca nu sunt invatati sa ofere sufletului atat de putina iubire. Cum Dumnezeule or sa o scoata ei la capat de acum incolo? Vezi altii cum se agata disperat de orice farama de speranta si dorind raul altora atata timp cat raul altora nu li se intampla lor. Vezi altii cum incearca frumos sa accepte ce li s-a intamplat.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.