Setari Cookie-uri

Cum sa nu dai faliment in iubire

Cea mai mare fabrica de fericire zilnica din lume este iubirea. Cel mai mare faliment din lume se inregistreaza zilnic in aceeasi industrie a iubirii. Zilnic, vezi oameni care raman fara locuri de munca. Zilnic, vezi unii cum sunt inlocuiti de altii.

Vezi altii care rasufla usurati si incantati ca cineva a avut in sfarsit curaj sa-i dezlege de o corvoada pe care o purtau de ceva timp. Vezi altii cum sar pana la cer de bucurie ca au fost promovati. Vezi oameni care nu recunosc, dar in sufletul lor pastreaza convingerea ca s-a comis o mare nedreptate. Vezi altii care cum sufera astazi si maine dupa plecarea altora, dar poimaine vin la serviciu ca si cum acei oameni dragi nu ar fi existat niciodata. Vezi multi care, din necesitate, se adapteaza la orice tip de iubire. Vezi unii cum incearca sa te convinga si pe tine sa faci la fel. Vezi cum multi dintre acestia mint si se mint. Vezi cum multi devin intr-adevar fericiti.

In iubire, crizele vin si se duc, se duc si vin din nou. Intotdeauna ceva trebuie sa fie de actualitate, ceva din ea sau din lipsa ei. Ai auzit, tu, cel care te spetesti sa-ti faci o cariera frumoasa in iubire care este cea mai sanatoasa atitudine atunci cand ti se infige cutitul in spate sau ti se dau ultimaturi cum sa-ti faci bagajele si sa pleci, chiar daca vrei, chiar daca nu? Specialistii in evitarea suferintei si a despartirilor inoportune te-ar sfatui sa-ti infigi adanc picioarele sub pamantul de sub banca ta si sa stai bine mersi acolo pana cineva te anunta ca s-au construit si alte banci recent. Asteapta sa se calmeze apele, sa treaca nebuniile si sa se faca liniste si pace inainte de a actiona. Daca ceva nu iti convine acum la iubirea actuala, sa nu cumva sa ai curajul sa demisionezi in acest moment! Ar fi poate cea mai mare greseala din viata ta, una cu repercusiune pe termen lung: exista posibilitatea ca sa nu iti gasesti ceva bun pana la urmatorul job.

Citește și:

Se intampla la un moment da un ceva care iti da peste cap modul de a simti, de a vedea, de a respira, de a percepe oamenii, de a te indragosti de iubire. Ma hotarasem la un moment dat ce ar trebui sa fac ca sa ating succesul in iubire. Trebuie doar sa o fac fara sentimente prea mari, iubire fara sa o stie si altii. Nici prea prea, nici foarte foarte. Nici eu sa nu investesc prea mult, nici el sa nu-mi ceara prea mult. Sa nu fac pe generoasa daca nu mi se ofera prea mult.

Iubirea nu vine insa pe calea undelor sau a nepotismului. Nu ar fi rau daca ar fi asa! Trebuie insa sa investesti, sa muncesti pentru ea, sa ai rabdare, sa nu lasi micile si marile insuccese sa te ia pe sus pe nepusa masa. Si daca totusi beleaua se intampla si devii non-angajatul iubirii, trebuie sa-ti faci din nou timp si rabdare si rabdare si speranta sa te pregatesti si sa investesti in alta. Redefinire, dragii mei! Self improvement!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.