Setari Cookie-uri

Nunta mea fara... mire

Uneori am senzatia ca iubirea apartine in special femeilor... Nu ma intelegeti gresit, poate sunt si barbati care inca mai nutresc sentimente nobile, dar eu cred ca sunt destul de putini. In rest primeaza interesele, atractia sexuala, dorinta de dominare si afacerile, mai ales daca este un tip asa-zis “puternic”. Este prea ocupat cu a lui cariera si cu ale lui afaceri care ii aduc faima, prestigiu, dar mai ales libertate (probabil de a pleca si insela) si acorda caminului si femeii care ii sta alaturi (adica il asteapta seara acasa si isi doreste sa se trezeasca dimineata langa el) din ce in ce mai putin timp.

Sotul meu s-a intors ulterior, la 4 zile, evident cu un cadou si parand deosebit de iubaret. Ma suna in graba sa imi spuna cateva cuvinte, iar seara telefoanele erau tot scurte caci era prea obosits. Era vesel si fericit ca suntem casatoriti, m-a pus sa-i povestesc tot ce s-a intamplat, sa-i arat filmele, inregistrarile, pozele, tot si isi cerea iertare ca a trebuit sa plece. Dupa toate momentele in care i-am prezentat intamplarile de la o nunta cum nu s-a mai pomenit, fara mire, i-am zis ca va urma divortul. Nu este el barbatul care sa ma poata face fericita decatdaca ma mint ca ma iubeste, asa cum faceam inainte de casatorie, dar la un moment dat voi refula, nu voi mai stii sa ma mint si voi simti o nevoie acerba de dragoste, voi simti cum nefericirea se inradacineaza in sufletul meu si cum viata a trecut pe langa mine fara ca eu sa intervin si sa o fac pe placul meu. Nu, ma saturasem sa astept schimbarea aceea in bine, intelesesem atunci cand am ramas singura la nunta ca nu avea sa vina.

Citește și:

Nu-s pentru mine barbatii de succes, afaceristi, mie imi trebuie unul care sa aiba timp de mine, sa-mi fiealaturi, sa ma sustina, alaturi de care sa trec si prin greutati, si prin fericiri, pe care sa-l am in pat noaptea langa mine, fara lux, fara restaurante scumpe, prefer sa mananc intr-un spatiu intim cu el, sa avem libertatea de a ne juca si sa scapam in felul acesta de toate normele societatii inalte, norme fade, prefacute, false. NU luxul imi aduce bucuria in sulfet si nu se cantareste fericirea la finalul vietii tragand linie sub conturile din banca. Vreau bani cat sa nu mor de foame, sa pot sa-mi credc decent un copil si sa calatorim acolo unde vom dori in concediu. Nu cred ca oamenii centrati pe cariera sunt adaptabili unei vieti de cuplu.

Am devenit rece in urma acestei experiente, imuna parca la tot ceea ce inseamna a simti. Nu am mai reusit de atunci sa ma atasez de cineva, nici macar pentru o ora, pur si simplu parca izvorul sentimentelor mele a secat ireversibil. Mi-e dor sa iubesc din nou, mi-e frica sa iubesc din nou si sper sa gasesc un El mai potrivit...

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.