Setari Cookie-uri

Nunta cu parfum de octombrie

Mie imi place octombrie... imi place toamna. Desi multi o descriu ca un anotimp trist, undeva in sufletul meu trezeste o stare intre melacolie si pace, parca ma simt mai vie in acest anotimp ca in oricare altul... am timp de mine toamna. Lipsa agitatiei din timpul verii sau a multitudini de culori de primavara care ma obosesc, lipsa caldurii excesive care ma epuizeaza si a forfotei de oameni printre care nu mai am loc, aceasta lipsa o regasesc toamna intr-o atmosfera calda, de culori frumoase, armonizate, de alei aproape pustii pe care ma plimb cu placere si cu bucuria de a admira in liniste putina natura care a mai ramas in jurul nostru, fosnetul frunzelor pe jos dintre care mai culeg cateodata una, mana calda a iubitului si temperatura usor scazuta care imi mai trezeste cate un fior la o adiere mai aspra de vant... ma fac sa ma simt fericita, implinita, sa uit de lumea exterioara si ma intorc la mine, sa fiu mai atenta la ceea ce este cu adevarat important pentru fericire, la dragoste... Da, imi place toamna, iubesc toamna.

Mie imi place octombrie... imi place toamna. Desi multi o descriu ca un anotimp trist, undeva in sufletul meu trezeste o stare intre melacolie si pace, parca ma simt mai vie in acest anotimp ca in oricare altul... am timp de mine toamna. Lipsa agitatiei din timpul verii sau a multitudinii de culori de primavara care ma obosesc, lipsa caldurii excesive care ma epuizeaza si a forfotei de oameni printre care nu mai am loc, aceasta lipsa o regasesc toamna intr-o atmosfera calda, de culori frumoase, armonizate, de alei aproape pustii pe care ma plimb cu placere si cu bucuria de a admira in liniste putina natura care a mai ramas in jurul nostru, fosnetul frunzelor pe jos dintre care mai culeg cateodata una, mana calda a iubitului si temperatura usor scazuta care imi mai trezeste cate un fior la o adiere mai aspra de vant... ma fac sa ma simt fericita, implinita, sa uit de lumea exterioara si ma intorc la mine, sa fiu mai atenta la ceea ce este cu adevarat important pentru fericire, la dragoste... Da, imi place toamna, iubesc toamna.

Citește și:

Constient probabil ca orice femeie viseaza sa fie mireasa, iubitul meu mi-a zis ca imi face mie cadou aceasta zi, sa o organizez asa cum imi place, asa cum visez la ea, caci pentru el fericirea mea conteaza cel mai mult, el doar ma vrea a lui si ma va ajuta cu toate pregatirile atat cat va putea. Si s-a tinut de cuvant. Astfel ca am avut o nunta de octombrie pe placul meu, conform gusturilor mele pe care unii le considera ciudate. Imi place mirosul toamnei... aerul tare dat de umezeaza si ploaia care cade din cand in cand, mirosul fructelor si al pamantului ud, mirosul frunzelor cazute si al florilor de sezon... Am vrut o parte din atmosfera tomnatica la nunta mea.

Asadar... am inceput pregatirile. Mai intai am ales un restaurant care sa imi permita sa ma bucur atat de o petrecere de lux (cat ne-am putut permite) cat si de frumusetea naturii si a artificiilor. Astfel am ales un restaurant pe malul lacului unui parc. Restaurantul avea la dispozitie si cateva barcute pentru ocazii speciale, cum este cazul nuntii, o curte interioara frumos amenajata si localul propriu-zis. Pentru mine foarte important a fost decorul, astfel ca am ales sa-l fac in ton cu anotimpul. Am ales pentru mese si scaune huse bej-verzui, foarte pale, prinse cu funda maro-portocalie cu fir de culoarea cuprului. Tacamurile au fost unele speciale din partea restaurantului, in nuante de maro inchis cu auriu, cu desene asemanatoare modelelor egiptene, foarte frumoase.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.