Setari Cookie-uri

Cat dureaza... dragostea

Atunci cand iubim puternic ne dorim cel mai mult un strop de siguranta pentru relatia noastra, ne dorim sa dureze, sa fie frumoasa pana cand nu vom mai avea constienta. Atunci ne intrebam: "cat dureaza dragostea?"

ToderascuGeorgiana spera ca dragostea sa dureze la nesfarsit: "Poate ca dureaza la nesfarsit, dar ramane ca fiecare sa incercam sa vedem daca dragostea ce ne leaga astazi o sa dureze toata viata! EU imi doresc ca dragostea mea sa dureze la nesfarsit pt ca e singura mea comoara si nu vreau s-o pierd niciodata! Cand iubesti cu adevarat si dragostea vine din doua parti, dragostea poate dura o vesnicie, dar acum conteaza cat inseamna o vesnicie si daca ai timp sa te bucuri de dragoste! Viata e plina de neprevazut si poate intr-o zi una din cele doua persoane care sunt legate de sentimente unice de dragoste adevarata se stinge?! Ce se intampla in cazul asta?!"

"Eu sunt de parere ca da, putem sa mentinem dragostea pana la adanci batraneti cu putin efort din partea amandorura, sunt convinsa de asta, deja noi avem 9 ani de cand suntem impreuna si ne iubim la fel de mult, totul este sa vrei si sa nu dai inapoi nici un minut." ne spune Alidascalu.

Citește și:

Voi cat credeti ca dureaza dragostea? Acel sentiment pur, dincolo de obisnuinta?

Vizionare placuta


Kudika
5 Noiembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.