Setari Cookie-uri

Toate povestile incep cu acel etern...

Stiti..A fost o data ca niciodatasi intr-adevar a fost pe 03.10.20009 o data care va ramane mereu ziua cea mai extraordinara din viata unui cuplu.din viata a doua persoane minunate Roxana si Lucian. Se spun ca doi oameni daca stau mai mult timp impreuna incep sa semene si fizic unul cu altul acest lucru s-a intamplat si in cazul lor, nu de multe ori confundandu-I oamenii ca fiind frate si sora. Cum s-ar caracteriza cei doi: LucianRoxana este o actrita incontestabila, nimeni nu poate minti mai bine ca ea sau disimula, iar la schimbat subiectul pare a avea mereu full de asi in mana. Roxana. Lucian e Brad Pitt-ul meu cel gelos, berbecutzul care stie mereu sa imi infinga un corn atunci cand trebuie si cand nu trebuie , e imperfectul meu de perfect.

Stiti… ”A fost o data ca niciodata”… si intr-adevar a fost pe 03.10.20009 o data care va ramane mereu ziua cea mai extraordinara din viata unui cuplu, din viata a doua persoane minunate: Roxana si Lucian. Se spun ca doi oameni daca stau mai mult timp impreuna incep sa semene si fizic unul cu altul … acest lucru s-a intamplat si in cazul lor, nu de multe ori confundandu-i oamenii ca fiind frate si sora. Cum s-ar caracteriza cei doi: Lucian - ”Roxana este o actrita incontestabila, nimeni nu poate minti mai bine ca ea sau disimula, iar la schimbat subiectul pare a avea mereu full de asi in mana”. Roxana - ” Lucian e Brad Pitt-ul meu cel gelos, berbecutul care stie mereu sa imi infinga un corn atunci cand trebuie si cand nu trebuie , e imperfectul meu de perfect”.

poveste de nunta Roxana avusese mult noroc de-a lungul celor 25 de ani, isi implinise visul de a fi sefa de promotie la facultate si de a avea un serviciu bun, dar acestea nici nu se puteau compara cu fericirea de a-l fi gasit pe baiatul (care cred ca si acum o strange in brate), care ii daruia cea mai mare caldura sufleteasca. Lucian bineinteles imprumutase si el “nitel” noroc de la Roxana, ca de, daca ii furase inima putea de acum sa-i fure orice. Daca va intrebati prin ce era Lucian norocos…. prin faptul ca a cunoscut-o pe Roxana. Asa ar raspunde ea, ”modesta “ tare fiind din fire.

Citește și:

Referitor la nunta lor, aceasta a fost impresionabila, nu am mai vazut o miresa care sa danseze si sa rada in continuu, doi miri care sa se potriveasca mai bine decat in acea zi, prieteni de o valoare sufleteasca mare si o ceata de iubire si bucurie care sa pluteasca deasupra tuturor. A fost o nunta care a avut acel ceva din basmul cu Ileana Cosanzeana si Fat Frumos, o nunta care s-a ridicat la expectantele majoritatii, unde doi mumosi au reusit sa sadeasca o picatura de iubire minunanta chiar si in sufletele unor carcotasi, care na trebuiau sa existe si ei. Nimic din planul lor initial, pe care il pusesera la punct inca cu un an inainte nu s-a respectat, fiecare minut din ziua respectiva suflandu-le la ureche ”sac sac sac, nu ne conformam”, dar totusi timpul a inghetat la acel hotarat si totodata suav ”DA” si contrar uzantelor impotrivirilor lumesti totul a fost ca-ntr-un “dream come true”.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.