Setari Cookie-uri

Toate povestile incep cu acel etern...

Stiti..A fost o data ca niciodatasi intr-adevar a fost pe 03.10.20009 o data care va ramane mereu ziua cea mai extraordinara din viata unui cuplu.din viata a doua persoane minunate Roxana si Lucian. Se spun ca doi oameni daca stau mai mult timp impreuna incep sa semene si fizic unul cu altul acest lucru s-a intamplat si in cazul lor, nu de multe ori confundandu-I oamenii ca fiind frate si sora. Cum s-ar caracteriza cei doi: LucianRoxana este o actrita incontestabila, nimeni nu poate minti mai bine ca ea sau disimula, iar la schimbat subiectul pare a avea mereu full de asi in mana. Roxana. Lucian e Brad Pitt-ul meu cel gelos, berbecutzul care stie mereu sa imi infinga un corn atunci cand trebuie si cand nu trebuie , e imperfectul meu de perfect.

Povestea s-a terminat cu o luna de miere in lumea piramidelor lui Keops, Kefren si Mikerinos, unde un arab i-a oferit lui Lucian 300 de camile pentru Roxana, iar Lucian i-a raspuns ca dupa o saptamana va fi sigur ca ii va oferi inca 100 de camile ca sa o ia inapoi.

Ca si sfaturi ce v-ar da cei doi pentru defasurarea unei zile unice: sa nu va uitati nicicum la ceasuri, nu va bazati pe timp… Acesta va fi dusmanul vostru in ziua nuntii, (zboara cu covorasul lui Alladin), nu va panicati, pentru ca exista happyending in toate nuntile (chiar daca plicurile nu sunt conforme cu asteptarile), nu uitati sa ii puna miresei bani la sani, mireasa sa calce mirele in timpul oficierii cununiei religioase (sfat de la miresica), mirele sa calce mireasa in timpul dansului de deschidere (sfat de la miresic), sa dansati pe mese…si paharele de sampanie de la marsul mirilor sunt de foarte bun augur daca sunt savurate…”sa mai bem un paharel, sa ne mai facem curaj nitel”.

Citește și:

Intr-un final pentru amandoi iubirea a ramas acelasi miracol pe care l-au simtit in prima clipa ce i-a unit din iunie 2003, e sufletul ce le defineste mintea.

Roxana

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.