Setari Cookie-uri

Eu te iubesc mai mult decat ma iubesti tu

Intelege ca fiecare are dorinte si credinte despre ce inseamna a fi iubit. Examineaza care sunt asteptarile tale si apoi discuta-le deschis cu partenerul tau. E viata ta si ai sansa sa o traiesti asa cum vrei. E vorba de dragostea ta, aloca-ti timp si energie pentru a identifica sursa surprizelor din viata ta.

Te accepti pe tine, iti apreciezi calitatile? Te trezesti facand pentru iubitul tau lucruri pe care nu vrei sa le faci dar le faci doar pentru a-I pastra iubirea? Cand faci ceva pentru el, o faci gandindu-te ca vei primi ceva in schimb? La ce anume te astepti? Si daca ai anumite asteptari in acest sens, I le-ai comunicat? Multe intrebari stiu insa daca nu-ti acorzi timp sa iti raspunzi la ele sa nu te astepti ca totul sa vina de la sine.

Cum vorbesti cu El? I-ai impartasit toae acele lucruri care iti dau tie senzatia ca esti iubita? NU te amagi cu scuza: Daca m-ar iubi, ar sti, pentru ca nu stie. Nu e nici Nostradamus si in plus modul lui de a gandi a diferit de al tau. Doar sunteti 2 indivizi separati. Miturile despre citirea gandurilor sunt basme.

‘’Nu mai avem nimic in comun’’

Va iubiti si asta v-a adus impreuna de la inceput, insa se pare ca nu prea gasiti multe lucruri in comun zilele astea. Tie iti place filozofia si arta. El e fan sport. Tie iti plac plimbarile si cartile iar el se delecteaza cu jocurile pe calculator. Se pare ca nu va intalniti nicicum, insa relatia inseamna sacrificiu, nu? Ti s-a spus ca trebuie sa lasi la o parte interesele tale pentru a face relatia sa mearga.. Trebuie sa faci compromisuri, nu-i asa? Eu te iubesc mai mult decat ma iubesti tu

Citește și:

Draga mea, stii unde ai sa ajungi? Iti spun eu, doar a trebuit sa dau cu capul ca sa ma invat minte. O sa ajungi sa fii furioasa pe El, pentru ca ai renuntat tu la ceea ce iti place, si concluzia: Nu avem nimic in comun. Daca ai observat aceste diferente cand te-ai indragostit de el, sansele sunt ca situatia cu care te confrunti sa nu fie legata de ce aveti sau nu in comun, insa nu mai aveti intimitatea si conexiunea pe care ati avut-o o data.

Intrebari ajutatoare:

libidou scazut Raportul dintre timpul pe care il petrece fiecare pentru interesele personale s-a schimbat de cand v-ati cunoscut? Inca imparti totul cu partenerul tau cum faceai o data? Ce s-ar intampla daca tu ai face ce iti place si El ar face la fel?

Cat timp simti ca trebuie sa petreci cu partenerul tau pentru a avea o relatie de succes? Cum ai ajuns la aceasta concluzie? Ce ar insemna sa aveti centre de interese diferite? Te vezi pe tine si pe partenerul tau ca doi indivizi separati care au ales sa fie impreuna sau consideri ca aveti vreo obligatie unul fata de celalalt? Crezi ca dragostea inseamna sacrificiu? Daca da, de ce?

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Decembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.