Setari Cookie-uri

El - Hotul prins in flagrant

Nu mai am nevoie de relatii... sau cel putin o buna perioada de timp pana ma vindec de urmele lasate de celelalte...

Toti prietenii ne invidiau si intr-un Craciun in care fugisem doar noi doi la munte mi-a oferit inelul... A fost atat de romantic si emotionant momentul si emana atata sinceritate ca ma podidesc lacrimile si acum...

Urma sa ne casatorim cand intr-o seara vine un prieten de-al lui la noi, insa el nu ajunsese inca acasa, asa ca il asteptam la un pahar de suc, respectiv bere. M-a intrebat cum merg pregatirile, desi mai era peste un an si jumatate pana la nunta, iar eu povesteam cu acelasi entuziasm care m-a caracterizat dintotdeauna, fiindca eu sunt o persoana care rade des si vorbeste cu tot sufletul, iar atunci cand povestesc gesticulez si ma implic cu totul in ceea ce spun, cu mimica, cu ton al vocii, cu dictie etc. Ma privea fascinat, ma intreba cate ceva din cand in cand, apoi eu m-am gandit sa-l intreb ce parere are despre planurile noastre privind petrecerea de nunta. Raspunsul lui nu a avut nicio legatura cu petrecerea, mi-a zis doar atat: “Impresia mea este ca el e un hot si-un norocos”. Norocos m-a lamurit de ce il considera si anume ca m-a gasit pe mine, ceea ce m-a speriat putin caci ma gandeam sa nu nutreasca vreun sentiment pentru mine, insa nu m-a lamurit cu acel “hot”.

Citește și:

Ce fel de hot? Ce fura el? Un hot fura, iar a fura inseamna ca ia fara sa i se dea voie, sau prin inselatorie... Nu intelegeam, sau intelegeam dar nu vroiam sa accept. A venit si iubitul meu, am petrecut seara impreuna cu respectivul prieten, insa mi-a ramas in minte ideea hotiei. Stiind ca prietenii intotdeauna isi spun micile secrete atunci cand se vad “ca baietii” m-am gandit ca poate se stie ceva ce eu nu stiu, dar totodata m-am gandit sa nu fie un test pentru mine. Asa ca mi-am propus sa nu zic nimic despre gandul care incepuse sa ma macine fara ca eu sa ii dau voie.

Evident ca fara vointa mea am devenit un cercetas, o iscoditoare si simtul observatiei mi s-a ascutit la maxim. Si asa cu simtul meu ascutit incepeam sa realizez ce fura viitorul meu sot... Asa am descoperit ca are un telefon ascuns, ca nu intotdeauna se ducea la sala de forta (m-am inscris si eu fara ca el sa stie si... nu era acolo cand spunea ca se duce), apoi am sunat la birou cu un motiv intemeiat (il nascocisem de trei zile) insa colegii mi-au zis ca nu era acolo, desi el tocmai imi trimisese mesaj ca intarzie fiindca mai are de munca la birou (abia asteptam ziua cand va da mesajul ca sa verific). Am inteles atunci ca mintea. Si era un mincinos teribil de talentat. Am simtit atunci cum tot cerul cu toate lumile care ar mai exista in el si cu toti zeii imi pica in cap! Daca eu eram amanta, cred ca nu ma simteam asa prost, caci stiam ca imi ofera cateva nopti de amor, cuvinte frumoase, atentii sau chiar bani si gata. Dar cand stiu ca eu il asteptam acasa ca o viitoare sotie dragalasa si cuminte (si sexy, dar se pare ca n-a apreciat), ca ii faceam toate poftele, caci asa sunt eu, grijulie, ca eram in stare sa ma si marit cu el, ba chiar sa fac si un copil si mai ales ca... ca m-a facut sa cred in fericire, in perfectiune, in Dragoste, atunci chiar ma simteam ca o proasta! In fine, ca sa nu observe cat eram de suparata, dezamagita si nervoasa m-am hotarat sa ies cu prietenele in oras si sa-i dau sms.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.