Cele mai bune si cele mai proaste combinatii zodiacale erotice

Cele mai bune si cele mai proaste combinatii zodiacale erotice

Pentru ca dragostea tine in unele cazuri pentru o eternitate, insa inainte (sau dupa!) trebuie sa treaca si prin dormitor, va prezentam cele mai bune si cele mai proaste combinatii erotice ale zodiacului european, alaturi de cine sar scantei si arde tot, alaturi de cine se instaureaza domnia ghetii, langa ce zodie dragostea curge si tu ramai indiferenta.

Pentru ca dragostea tine in unele cazuri pentru o eternitate, insa inainte (sau dupa!) trebuie sa treaca si prin dormitor, va prezentam cele mai bune si cele mai proaste combinatii erotice ale zodiacului european, alaturi de cine sar scantei si arde tot, alaturi de cine se instaureaza domnia ghetii, langa ce zodie dragostea curge si tu ramai indiferenta. Articolul urmator nu este deloc un pamflet si nici nu trebuie tratat ca pastila de ras pe ziua de vineri. Sexul nu este un lucru de glumit cu gura pana la coate, nici de oripilat urechile celor care nu vor sa vada si ochii celor care nu vor sa auda. Este manifestarea in ultima instanta a dragostei. De undeva de sus astrele ne vegheaza comportamentul si ne dicteaza comportamentul... chiar si atunci cand se trag draperiile si usa dormitorului se inchide fix in nasul curiosilor. Dupa cum nici sexul nu este un subiect tabu sau batut in cuie... la fel nici articolul de fata. So... let's have fun before and while reading it and get serious after :)

Cele mai bune compatibilitati erotice

Balanta – Berbec - Pentru ca Balanta vine de pe Venus si Berbecul de pe Marte, nu conteaza unde si cand, conteaza ca ai cu cine si ca acel cineva nu este chiar oricine, ci partenerul constant de viata. Ploua cu grindina, ninge cu turbare, tuna cu ropote, fulgera normal, seful ameninta ca maine ii da afara, copiii suna sa fie luati de la scoala, iubirea e frumoasa si pacatoasa, Berbecul este temperamental, Balanta este echilibrata, iar sexul unul de pomina. Pentru el, cei doi lasa toate celelalte lucruri sa astepte. Impreuna, amana iesirile in mall, inchid televizorul, uita floricelele in cuptorul de microunde si ceea ce nu stie unul dintre ei... invata de la celalalt. Cand se doresc cei doi, nici 2012 nu-i mai opreste. Sunt prea ocupati explorand viata dintre Venus si Marte, reinventand tehnicile erotice si consumand combustibilul sexual.

Taur- Scorpion - Nu conteaza cantitatea cat conteaza calitatea. Orgasmul in doi este primul pe lista, insa nici preludiul nu se lasa mai prejos. Nu conteaza oboseala de birou daca dupa orele de munca va asteapta relaxarea de minute transformata in ore trecute fix din dormitor. Daca trebuie sa experimentati, atunci sa experimentati cum scrie in carte. Si in carte scrie mult si numai de bine... Nu conteaza promisiunile de dinainte, ci faptul ca dupa... incepeti reluarea.

Vizionare placuta


Kudika
18 Februarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri