Setari Cookie-uri

Cele mai bune si cele mai proaste combinatii zodiacale erotice

Pentru ca dragostea tine in unele cazuri pentru o eternitate, insa inainte (sau dupa!) trebuie sa treaca si prin dormitor, va prezentam cele mai bune si cele mai proaste combinatii erotice ale zodiacului european, alaturi de cine sar scantei si arde tot, alaturi de cine se instaureaza domnia ghetii, langa ce zodie dragostea curge si tu ramai indiferenta.

Fecioara- Pesti - Intotdeauna obtin ceea ce vor si vor ceea ce obtin si nici macar nu trebuie sa te izbeasca vreo piatra in cap sau un meteorit in creieri ca sa-ti dai seama ca atractia sexuala dintre Fecioara si Pesti este menita sa dureze mai mult decat ai zice peste... Inceputul initiat intre cei patru pereti (sau valuri, usi de lift, scaune de masini, parchet, masina de spalat, etc.) este dramatic, insa sfarsitul este numai liniste si pace. Regula de baza a cuplului: Ce unuia ii place, nu sta de doua ori pe ganduri. Apuca-te repede de-i face celuilalt!...

Cele mai proaste compatibilitati

Balanta-Fecioara - Bine ati venit in era glaciara numita dormitorul comun sau patul conjugal al cuplului Balanta-Fecioara. Aici nu exista caldura sau daca a existat o pastram pe toata pentru a terta parte, aici nu iese fumul din cauza ca nu da nimeni foc, aici nu s-a jucat nimeni cu chibriturile si nimeni nu a auzit ca pozitia misionarului se numara printre cele clasice. Dar aveti putintica rabdare... Fecioara sforaie. Balanta se trezeste. Se trezeste in sfarsit Fecioara. Pe Balanta o ia somnul... Si? Se aude insa ca maine dau drumul la gaze si ca o sa apara pe piata revista suprema despre sexul tantric. Se prognozeaza si o canicula mare... Credeti ca cei doi or sa scape vreodata de haine?

Citește și:

Scorpion-Berbec - Te-ai uitat la ceas? Cine cronometreaza pe cine? Ti se pare ca cineva este in intarziere? Unul inainte? Altul inapoi? Tu sau el? Sau amandoi ati uitat sa potriviti ceasul si sa setati alarma? Ei da, dar nu casca, nu casca acum, ca aveti ceva treaba de facut, aveti o noua pozitie de experimentat. Nu... nu fiecare in alta parte. Nu... nu tocmai cu prietenul cel mai bun al iubitului tau. Nu.. nici sa-ti treaca prin cap ca ochii partenerului nu raman lipiti fix de picioarele fufei provocataore care tocmai a trecut pe strada...

Sagetator- Taur – Sigur... Sagetatorul are de facut curat in casa, Taurul trebuie sa dea o fuga in piata, ea invoca o migreana chinuitoare, el cea mai crunta durere de stomac. Taurului ii este bine. Sagetatorul nu stie ce sa mai mai faca ca sa-i fie rau. Taurul trebuie sa-si ajute copiii sa faca temele, Sagetatorul nu trebuie sa uite sa plateasca factura la curent. Sagetorul trebuie sa spuna adevarul si ca data viitoare o sa incerce sa fie mai bine, Taurul trebuie sa minta ca acum a fost frumos. In dormitor, astrele nu stralucesc deasupra lor. Cometele nu cad. Cutremurele de grad inalt nu se produc. Cei doi isi vad linistit si individual de sforait.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Februarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.