Setari Cookie-uri

Amor cu un trup gol de femeie, fericire... ratata si dupa

Femeia asta imi place. Ii zambesc. S-ar putea sa ma placa si ea Imi zambeste inapoi. O privesc cu atentie. Imi intoarce sfidator privirea. Imi aprind tigara. Buzele ei trag pofticios din propria tigara. Bineinteles si sigur ca in fata frumusetii expuse devii victima temporara si bleaga a propriilor fantezii masculine. Asa te-a creat natura. Ritualul seducerii se reduce la un schimb de replici banal.

3.Despre unele lucruri nu se poate povesti oricui.

Incercam sa desenez pe trupul tau un vis, dar pe trupul tau nu mai sunt insemnate vise, ci dorinte carnale care se cer satisfacute cu graba si dor de suficienta. Incercam sa urmaresc prin liniile corpului tau harta care ma duce catre sufletul tau, dar drumurile nu s-au asfaltat pana acolo. Incercam sa-mi fac curaj pentru gesturi de tandrete, afectiune si iubire, dar nu a fost nevoie. Ai vrea sa o aduci pe culmile placerii si sa ii arati variante posibile, dar toate necunoscutele ii par familiare. Am renuntat dinainte sa conturez aceste dorinte arhaice de om care si-ar dori uneori sa si iubeasca. Este doar un trup, o bucata goala de carne, patretele si muschi aruncati pe un schelet format firesc din oase. Sunt doar un trup care viseaza la un nud, dincolo de care as putea si as vrea sa am tot timpul din lume sa explorez, sa descopar. Dar cu ce ne mai hranim in zilele ramase din viata? Cu ce ne alegem maine? Cu cine mai mergem de mana in eternitate? Cu ce povesti de dragoste sublime si nebune o sa ne incantam nepotii intr-o seara prelungita de vara? O sa-i pacalim cu povesti nemuritoare despre nemaintalnite ritualuri de imperechere?

Citește și:

Sa ma scuze, ea, femeia visurilor mele. Daca exista... Daca exista, Ea... o sa poarte numele Maria. Si nu este nimic cunoscut, vulgar sau obscen in nudul ei de femeie sau in felul in care cedeaza trupului meu. Sper ca intr-o zi sa ajung sa ne cunoastem, sa stam de vorba, sa ne cucerim unul pe altul, sa facem sex, sa facem dragoste, sa ne pierdem si sa ne gasim in trupuri, sa ne iubim inainte si dupa, sa ne iubim si la final. Dar pana atunci mai este...

Seb.

Vizionare placuta


Kudika
4 Martie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.