Setari Cookie-uri

Curs de seductie si feminitate: 12 concepte pentru a trezi atractia sexuala

La fel cum tie iti plac aromele parfumurilor si gustul de vanilie la fel si lui ii plac formele rotunde si miscarile de vino incoace.

’Nu avem niciun drept sa socotim greseala cand cineva se bucura de o placere pe care nu se poate impiedica sa o resimta’. Abelard

1. Degustare de femei, forme, nuante si parfum

La fel cum tie iti plac aromele parfumurilor si gustul de vanilie la fel si lui ii plac formele rotunde si miscarile de vino incoace.

Ce se cauta: frumusetea fizica, interioara, intelectuala, financiara? Nu rade!! Toate sunt pietre pretioase.

In primul rand ochii lui cad pe fizicul tau. Cum stai cu tonusul? Ma bucur, si eu trag ca nebuna la sala, si cand ii mai vad ca se apropie cu aerul unui Don Juan si lor le atarna burta peste curea, o iau razna. Tu stii cat ma abtin eu de la ciocolata si cat trag la sala? Cum indraznesti sa ma abordezi, tu nu vezi ca suntem din alte lumi? Tu n-ai limite? Ti le pun eu! Pana aici, indraznesc sa aleg.

Tu alegi tineretea si frumusetea, ce te face sa crezi ca eu n-am acelasi drept? Stiu ca e o discutie sensibila, nu sariti pe mine! Nu m-am inscris la sala fiindca mi-e teama ca Fat-Frumos n-o sa ma ceara de nevasta dar sigur vreau sa se indragosteasca de intalnirea noastra epidermica, emotionala, intelectuala. Asta e drumul spre o relatie sanatoasa, nu? Asta e inceputul iubirii, atractie sexuala, dorinta de a atinge extazul in bratele iubitului. Si ca sa te asiguri ca va ramane cat mai mult langa tine te ingrijesti de aspectul tau fizic, intelectual, spiritual cat poti de bine.

Si atunci, de ce pleaca? Daca ai bifat toate casutele compatibilitatii, de ce te-ai trezit singura si indurerata? Arati al naibii de bine, esti dichisita, parfumata, tonifiata si tot singura esti. Ce nu-i in regula? Cu tine? Cu el? Cu lumea? Unde-i echilibrul, armonia in acest univers? Ce-l retine si ce-l indeparteaza de tine?

2. Feminitate vs vulgaritate

Vulgaritatea il alunga, feminitatea il pastreaza. Mai mult dezbracata decat imbracata, asta ai vazut in Playboy, asta ti-a adus avalansa informationala? Barbatul e innebunit dupa sani dezgoliti, porno? Eu am auzit din gura multor barbati urmatoarea afirmatie: si eu ce mai am de dezbracat?

Aiurea, nu-i vezi pe toti cu Hustler-ul in mana? Nimeni nu mai apreciaza dantelaria si rochia lunga.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.